L'administració que va repartir el 'Gordo' de Nadal a Salou triplica les vendes pel sorteig del 'Nen'

«És una bogeria. Ens estem quedant sense dècims», afirma Nuria Montero, l'administradora que va repartir 360 milions de la Loteria de Nadal
Les cues per comprar loteria del 'Nen' no han parat els dos últimes dies i arriben fins al carrer. | I. Alcalá

«És una bogeria. Quasi no podem ni parar per menjar, perquè no para de venir gent. Ens estem quedant sense dècims de la loteria del 'Nen' i encara ens han d'arribar més des de Madrid». Són les conseqüències d'haver venut el 'Gordo' de la Loteria de Nadal. Han passat 48 hores des de la celebració del sorteig i Nuria Montero, responsable de l'Administració de Loteries número 1 de Salou, Doña Pilar, confessa que «tenim molta més feina, però la fem amb molta alegria».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El degoteig de persones és constant i l'administració ha hagut d'ampliar l'horari

Les llargues cues de compradors no han parat al llarg d'aquest dilluns i dimarts en busca de repetir la fortuna amb el pròxim sorteig extraordinari del 'Nen'. Les cues són constants i arriben fins i tot al carrer. La febre pel 'Gordo' els ha agafat mig de sorpresa, però els treballadors de l'administració no perden el somriure. «És molt emocionant trobar-te amb gent que li ha tocat i venen a donar-te les gràcies», expliquen.

Aquí estan acostumats a treballar intensament, sobretot els mesos d'estiu, però l'inesperat èxit ha obligat l'administració del carrer Barcelona a ampliar l'horari d'atenció i aquests dies no tanquen al migdia. «Ahir vaig estar des de les 8 del matí fins a les 9.30 de la nit, però avui confio que puguem tancar a les 6 per anar a sopar amb la família a casa», comenta la Nuria.

Els dies 25 i 26, l'administració romandrà tancada, però encara queda una setmana pel sorteig i confien que el ritme de vendes no s'aturi. Fins al local del carrer Barcelona, número 10, s'apropen clients habituals, que han fregat el primer premi i no volen deixar perdre l'oportunitat, però també gent de fora que s'hi apropa expressament a comprar dècims del 'Nen'. «Tenia vuit números diferents d'aquesta administració, però tot just el del 'Gordo' no. Ara ja me'n pots donar el bo», bromeja un dels clients a la finestreta.

El degoteig de persones al número 10 del carrer Barcelona ha estat constant les últimes 48 hores. | I. Alcalá

«Això atrau moltes vendes i tothom ve a veure si repetim. Després de donar el primer premi es tripliquen les vendes», afirma un dels treballadors de l'administració, David Maiquez. «Et vaig veure per la tele. Ja ets famós», li diuen entre les felicitacions constants que li fa arribar la clientela.

«Persones que estiuegen a Salou ens truquen felicitant-nos perquè els ha fet molta il·lusió»

«Tothom ens felicita, el telèfon no para de sonar. Està sent molt emocionant. Persones que estiuegen a Salou ens truquen felicitant-nos perquè els ha fet molta il·lusió que hagi tocat aquí el 'Gordo', encara que ells no hagin tingut sort», manifesta la Nuria.

De fet, dels agraciats encara no en saben gaire cosa. «Va venir un client que tenia un dècim i alguns que tenien participacions d'El Cachirulo de Reus, però molts altres només ens han trucat per telèfon per saber com ho havien de fer per cobrar el premi», assegura l'administradora salouenca.

"❗ BONES NOTÍCIES: El RallyRACC se celebrarà el pròxim 2020 a Salou" "🔴 CAMBRILS: L'Oficina Local d'Habitatge del Forn del Tallero ja és una realitat"