La Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet, en una imatge d'arxiu

La Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant es reinventa per fer front a la Covid-19

Els participants podran fer-la quan vulguin, entre el 21 i el 31 de desembre, en petits grups i respectant les mesures sanitàries

L’actual situació derivada de la pandèmia del coronavirus ha obligat l’Ajuntament de l’Hospitalet de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a empescar-se un nou format, una reversió de la tradicional Cursa de Sant Silvestre. Així, «amb la voluntat de mantenir viu el costum d’acomiadar l’any amb aquesta prova i evitar possibles aglomeracions», el consistori proposa als veïns i veïnes del municipi «fer-la soles, en parella o amb la seva bombolla familiar», entre el 21 i el 31 de desembre, el dia i l’hora que vulguin i respectant, «en qualsevol cas, les mesures sanitàries establertes per les autoritats competents», ha precisat el regidor d’Esports, Diego García.

Com en anys anteriors, la inscripció a la novena edició de la cursa té un cost d’un euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà, íntegrament, a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els codis QR, protagonistes

Tal com han detallat des de l’Ajuntament, en aquesta competició hi podran prendre part totes les categories, caminant o corrent, en un recorregut de tres quilòmetres amb sortida i arribada a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Durant l’itinerari, les persones participants trobaran diversos codis QR que hauran d’escanejar per verificar el seu pas pels diferents punts. Amb tot això, a diferències d’altres edicions, en aquesta ocasió no hi haurà trofeus per als primers classificats i sí que se celebrarà un sorteig de diversos premis entre els participants.

Qui vulgui prendre part en aquesta cursa s’hi pot apuntar del 14 al 20 de desembre, a través del web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Només cal omplir un formulari i passar a recollir el dorsal i pagar l’euro de la inscripció a la piscina municipal coberta. L’Àrea d’Esports anima el veïnat «a ser part d’aquesta edició especial de la Cursa de Sant Silvestre i a enviar fotografies de la seva participació» al correu esports@vandellos-hospitalet-cat. L’Ajuntament, posteriorment, compartirà les imatges a les seves xarxes socials.