Detingut a Salou per intentar vendre canyes de pescar robades valorades en 15.000 euros

El propietari havia denunciat, al mes de novembre, la sostracció de diverses canyes i material de pesca de la seva segona residència
Els Mossos d'Esquadra han informat sobre un nou tipus de furt als caixers automàtics | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou i Vila-seca van detenir ahir diumenge, 23 de desembre, un home de 37 anys i veí del municipi de Salou, com a presumpte autor d’un delicte de receptació. La policia catalana va començar la investigació arran d’un robatori amb força en un habitatge a Salou, a la comarca del Tarragonès. Segons la denúncia, que es va fer el mes de novembre, el lladre es va endur fins a deu canyes de pescar i diferents materials de pesca, tot valorat en uns 15.000 euros.

 

La venda de les canyes permet detenir el lladre

Ahir diumenge, el denunciant va alertar els Mossos sobre un individu que venia canyes de forma particular i que aquestes, precisament, podrien ser els seus objectes robats. De seguida, els agents van establir un dispositiu mentre el denunciant quedava amb el venedor per veure les canyes de pescar. En veure una canya, la víctima del robatori va comprovar que era seva i, al moment, els Mossos d’Esquadra van identificar i detenir l’home per un delicte de receptació.

 

Els Mossos, durant la intervenció, van poder recuperar dues de les canyes sostretes. Després, la policia va fer una entrada i un escorcoll al domicili del detingut, on van trobar dues canyes més i dues bosses amb material de pesca.

 

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, el detingut, «amb nou antecedents previs per delictes contra el patrimoni», ha passat avui dilluns, 24 de desembre, a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

Amenacen de mort el revisor d'un tren a Salou

Ahir diumenge, 23 de desembre, la línia R16 de Rodalies, que discorre entre l'Estació de França de Barcelona i la ciutat de Tortosa, al Baix Ebre, va quedar interrompuda per una greu incidència. En passar el revisor, tres joves que viatjaven al comboi van negar-se a pagar el bitllet del trajecte corresponent. Un d'ells, visiblement nerviós, va exaltar-se i va amenaçar de mort el treballador ferroviari.

 

Arran de la tensió viscuda —al pas del comboi pel municipi de Salou—, el revisor va informar dels fets als Mossos d'Esquadra, que van desplaçar-se cap a la següent estació, la de l'Hospitalet de l'Infant. Allà, diversos agents van pujar al tren però no van trobar els tres joves, que havien abandonat la formació. Després de quaranta minuts d'aturada, el tren va reprendre la marxa amb la denúncia pertinent interposada.