Pla general de la platja dels Capellans de Salou

La Diputació posa en marxa un nou programa formatiu centrat en la creació de producte turístic de litoral

Són deu trobades virtuals destinades a professionals i institucions vinculats amb el turisme a la demarcació

L’Operació Platja Innovadora del projecte PECT TurisTIC en Família, gestionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, organitza un cicle de trobades virtuals sota el nom ‘Estructuració i creació de producte artístic a les platges de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre’. Concretament, són un total de 10 sessions que es desenvoluparan entre el 29 de gener i el 22 de març.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Tal com apunten des de la Diputació de Tarragona, aquesta acció vol donar eines els participants «per generar serveis i productes turístics adreçats al públic familiar en entorns complexes com l’actual», així com contribuir a augmentar la competitivitat dels municipis del litoral de la demarcació. A més, els participants que hi tinguin interès podran accedir a una sessió de consultoria dels seus plans de màrqueting de la mà de Jaume Marín i Montse Peñarroya, un cop acabi el programa formatiu.

Les sessions, precisament, tindran lloc els dies 29 de gener; l’1, 3, 8, 17 i 26 de febrer, i l’1, 8, 15 i 22 de març de 9.30 a 13.30 hores. Els professionals d’empreses i institucions turístiques de la demarcació de Tarragona interessats en participar-hi poden inscriure’s a totes les sessions, o aquelles que més els interessin, a través d’aquest enllaç.

Les trobades, per ordre cronològic, tractaran els següents temes: ‘Introducció i transició de la digitalització a la transformació digital’; ‘Turisme familiar a les destinacions de costa i serveis de les platges’; ‘Turisme familiar a les destinacions de costa i serveis de les platges’; ‘Taller: sessió de creativitat i ideació d’un producte per a turisme familiar’; ‘Copywritting per a productes turístics’; ‘Taller: sessió d’innovació i design thinking’; ‘Fotografia i vídeo’; ‘Storytelling i storydoing’; ‘Nous models de negoci disruptius i eines innovadores de promoció’; ‘Estratègies online per a la comunicació i comercialització del producte turístic’, i ‘Tècniques de màrqueting online, benchmarking i casos d’èxit’.