Imatge de la visita del conseller Josep Bargalló a l'Institut de La Mar de Frau de Cambrils

Educació aprovarà enguany la finalització de l'institut La Mar de la Frau de Cambrils

El conseller Bargalló ha visitat quatre centres educatius de Cambrils

El conseller d'Educació en funcions, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres que en el proper pla econòmic i financer del Departament d'Educació està prevista la construcció de la part definitiva que queda de l'Institut La Mar de la Frau de Cambrils. El pla s'aprova com a mínim un cop cada any. Bargalló ho ha apuntat durant una visita a aquest institut i a tres centres educatius més de Cambrils. L'actuació servirà per «consolidar definitivament la infraestructura de l’institut», ha afirmat. El titular d'Educació ha afegit que, durant la visita als tres centres, ha pogut «escoltar les necessitats i les inquietuds de les direccions, que sempre són per oferir la millor qualitat en el procés d'aprenentatge de l'alumnat».

El conseller d’Educació ha arribat en primer lloc a l’Escola La Bòbila, conjuntament amb l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i ha mantingut una breu trobada amb l’equip directiu. El centre —que té una matrícula de 429 alumnes entre P3 i sisè de primària— participa en projectes com la Xarxa de competències bàsiques o el Grup d’experimentació per al plurilingüisme (GEP).

En acabar, la comitiva s’ha desplaçat a l’Institut La Mar de la Frau i s’ha reunit al pati amb els membres de la directiva del centre. El centre ofereix Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat. En darrer lloc, el titular d’Educació i l’alcaldessa s’han traslladat a l’Institut escola de la localitat, que ha entrat en funcionament aquest curs.

Josep Bargalló també ha pogut visitar l’Escola d’Hostaleria, «on hi ha un component essencial de l’excel·lència de la Formació Professional arreu del país».