Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant encendran els llums de Nadal aquest dijous

L'acte tindrà lloc aquest dijous, 5 de desembre, a les 17.30 hores a Vandellòs i a les 18.30 hores a l'Hospitalet de l'Infant
L'encesa de les llums i el Mapping de Nadal de l'any passat a l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Tret d'inici a les festes de Nadal a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb l’acte oficial de l’encesa dels llums que tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre. A Vandellòs, l'acte serà a les 17.30 hores, a la plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs. A l'Hospitalet de l'Infant, l'encesa es farà i a les 18.30 hores, a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. A les dues places s’hi presentarà la campanya comercial 'Per Nadal, fer poble té premi' i s’hi oferirà una xocolatada popular.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'Escola Municipal de Música amenitzarà l'acte d'encesa de l'enllumenat nadalenc

A Vandellòs, a més, hi actuarà el grup d’acordionistes de l’Escola Municipal de Música (Catukra) i haurà minidisco; mentre que a l’Hospitalet de l’Infant hi haurà l’actuació de la banda juvenil de l’Escola Municipal de Música i la presentació del mapping de Nadal a la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer.

Amb aquest acte organitzat per l’Ajuntament, a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; de la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez; i de la presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), Immaculada Morera, es donarà el tret de sortida oficial al programa d’activitats previst per les festes nadalenques al municipi.

Campanya de fidelitat als establiments del municipi entre el 5 de desembre i el 5 de gener

D'altra banda, les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa la campanya 'Per Nadal, fer poble té premi'. Del 5 de desembre al 5 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import mínim de 10 euros, podran bescanviar els tiquets per vals per a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.

L'acte d'encesa de les llums de Nadal es farà a la plaça Catalunya de l'Hospitalet i comptarà amb una actuació de l'Escola de Música. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Els premis de la campanya consisteixen en viatges a les atraccions infantils que hi haurà instal·lades (els cavallets i el trenet nadalenc), tiquets per fer-se una fotografia al Photocall de Nadal i entrades per a les sessions de cinema locals, per al Parc de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant, per a la gimcana familiar i per a les visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer. Tots els tiquets de compra o de consumició es podran bescanviar a l’Oficina de Turisme (Cal Forn).

Així mateix, l’Ajuntament s’ha ocupat de la decoració dels comerços, amb la col·laboració dels dos centres de dia; i ha organitzat el Mercat de Nadal per als dies 13 i 14 de desembre a la Plaça Catalunya i el carrer Jaume Castellví de l’Hospitalet de l’Infant. En total hi haurà 23 parades locals i l’horari d’obertura serà: divendres, de 16 a 20 hores; i dissabte, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores. 

Noves cares en el mapping de Nadal

Els alumnes de l’Escola Mestral i de l’Escola Valdelors que enguany cursen P5 al municipi són els protagonistes del mapping nadalenc de l’Hospitalet de l’Infant. A aquests nens i nenes se’ls va fotografiar fa uns dies al plató de la Televisió de Vandellòs per simular després la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi, combinant els seus rostres amb cossos de dibuixos animats.

Amb una durada de 10 minuts, el mapping es podrà veure sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer, a la Plaça Berenguer d’Entença, els dies 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de desembre de 2019, 3 i 4 de gener de 2020, a les 18 i a les 19 hores.

"🎄 AGENDA: El programa d'actes de Nadal a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant!" "🍽 AGENDA: Aquest cap de setmana torna la Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant"