Un esportista neozelandès caça un mòbil al vol en una atracció de PortAventura

L'heroi és Samuel Kempf, de Nova Zelanda, un jugador de Fistbol

Una persona que visitava PortAventura, finalment, va marxar amb el seu telèfon mòbil gràcies a l'acció d'un esportista de Nova Zelanda. El seu nom és Samuel Kempf i estava a la Costa Daurada representant el seu país al Campionat Mundial de Fistbol, que va acabar el passat 17 d'agost, quan va visitar el parc d'atraccions de la Costa Daurada i, en una afortunada estirada de braç, va aconseguir enxampar al vol un telèfon mòbil que havia sortit volant.

Heroica acció a PortAventura

Pujat al Shambhala, a 134 quilòmetres per hora i a uns vuitanta metres d'altura, el neozelandès va aconseguir enxampar un telèfon mòbil que va sortir volant d'alguna de les altres persones que estaven pujant en aquesta atracció a PortAventura. 

En declaracions a "Stuff", Samuel Kempf explica que «el telèfon li va caure a un home dues files davant seu» i que, «en to de broma» va dir que es preparessin per caçar-lo, ja que el seu propietari «no el podia agafar».

Després de la primera baixada del Shambhala, el mòbil va saltar pels aires i, en veure'l, Kempf va estirar el braç i va aconseguir atrapar-lo. En baixar de l'atracció, el neozelandès assegura que «l'home estava buscant el telèfon» i en entregar-li «no s'ho podia creure» i li va fer una forta abraçada.

Kempf va atrapar el mòbil al Shambhala | Cedida

 

Expectació a la zona d'imatges

En sortir, a la zona on surten les imatges realitzades en cada atracció, la gent estava expectant esperant veure el vídeo que una càmera al davant de cada seient del Shambhala filma en cada viatge. «Quan vam baixar a mirar les fotos i vídeos que fan, la meitat de la gent estava mirant la nostra pantalla i després tots van començar a aplaudir quan va succeir», explica Kempf.

El propietari del mòbil li va regalar el vídeo després de la seva acció, ja que el personal no volia vendre el vídeo, ja que «es pensaven que portava el mòbil durant el trajecte per gravar il·legalment».

Moment en què Kempf enxampa a l'aire el mòbil al Shambhala | Youtube

 

"⛵AGENDA: XXXII Setmana de la Vela Catalana a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant" "🔴 CAMBRILS: Els cursos de català es traslladen al Centre Cultural"