URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Convertir-se en sirena o tritó és possible a Aquopolis Costa Daurada

Enguany s'estrenen les activitats Bateig Sirena i Sireneta Splash
Convertir-se en sirena o tritó és possible a Aquopolis Costa Daurada | cedida

 

Els visitants del parc aquàtic Aquopolis es podran convertir en sirenes i tritons aquest estiu. L’Escola de Sirenes de Tarragona i Aquopolis Costa Daurada han renovat l’acord de col·laboració que ja van signar l’any passat, i l’estiu d’aquest 2019 el parc aquàtic torna a oferir la possibilitat d’aprendre a nedar com els mamífers marins. El director d’Aquopolis, José María Claver, i Susana Seuma, creadora i director de Sirenas Mediterranean Academy, van concretar l’acord a les instal·lacions de la Pineda, a Vila-seca.

 

L’acadèmia tarragonina és pionera en les experiències de sirenes i tritons. El seu primer any va oferir el curs d’Iniciació Sirena / Tritó a Aquopolis, creat per a la celebració del seu 5è aniversari. En aquest curs els alumnes aprenen la propulsió i respiració d’aquest estil de natació, mitjançant jocs i missatges mediambientals educatius.

 

Els visitants d’Aquopolis podran gaudir de les experiències de Bateig Sirena i Sirenerta Splash | cedida

 

 

Els visitants d’Aquopolis, però, enguany podran gaudir també de les experiències de Bateig Sirena i Sirenerta Splash, cursos que ja ofereixen a la seva acadèmia. Aquesta experiència és més completa, divertida, educativa i necessària per a aquells que vulguin passar al mar. L’activitat està dirigida a tota la família i l’edat mínima per poder-hi participar és a partir dels 5 anys.

 

L’Experiència Sirena i Tritó s’oferirà a la zona de la night zone de l’Aquopolis, parc aquàtic de més de 30 anys de vida i amb el delfinari més gran de la Costa Daurada. A la night zone també s’hi troben les experiències de Waimea Surf, Karting, Minigolf i matalassos inflables. Les experiències de sirenes i tritons es realitzaran a partir del dilluns 15 de juliol fins al 31 d’agost, a les 12.30 hores i les 16.30 hores, de dilluns a dissabte. La duració de l’activitat és de 90 minuts i té un preu de 49 euros.