Explosió i incendi en una estació elèctrica al passeig de Miramar de Salou

Explosió i incendi en una estació elèctrica al passeig de Miramar de Salou

Fins al lloc dels fet s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dijous, 20 de juny, per un incendi en una estació elèctrica transformadora del passeig Miramar Salou. L'avís s'ha rebut poc després de les cinc de la tarda, quan han començat a saltar espurnes i, a continuació, ha explotat el quadre elèctric, a causa d'una sobrecàrrega. Ha passat al passeig de Miramar, a tocar del Club Nàutic.

L'explosió ha provocat que el Club Nàutic es quedés sense llum, i el fum derivat del succés ha inundat el local del Bingo. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han revisat l'estat del quadre elèctric i han evitat que s'acabés incendiant en flames. També hi ha acudit la Policia Local de Salou, que ha tallat la circulació i el pas al passeig de Miramar. Un tècnic de la companyia elèctrica s'ha desplaçat, també, fins al lloc dels fets. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida com a conseqüència del petit incendi, ni per cremades ni per intoxicació de fum. 

A causa de la petita explosió, una columna de fum s'ha fet visible des de diversos punts propers a la zona. El succés ha provocat molta expectació entre els visitants i veïns que la tarda d'aquest dijous passejaven pel passeig de Miramar, així com entre els banyistes que eren ben a prop banyant-se o prenent el sol bé a la platja de Ponent o a la de Llevant.

També et pot interessar


Comentaris
jordi maestre masip
Esto demuestra el estado en el que se encuentran las intalaciones electricas y el interes que tienen en mantenerlas en condiciones , el unico interes que tienen esta en poder aumentar cada dos por tres las facturas para poder de esta manera ir aumentado sus sueldos y beneficios