La Festa Major de Masboquera se celebra el cap de setmana del 15 al 17 de novembre

El cap de setmana del 15 al 17 de novembre, aquest poble pertanyent a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebrarà la festivitat de Santa Zabet amb una vintena d'activitats
Imatge d'arxiu del Ball de Diables de Vandellòs. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

El poble de Masboquera, que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, celebrarà la seva Festa Major del 15 al 17 de novembre. La festivitat en honor de la seva patrona, Santa Isabel d'Hongria, 'Santa Zabet', compta amb gairebé una vintena d'actes, tots gratuïts, adreçats a tots els públics. La Festa Major està organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració del Club Esportiu de Masboquera i altres entitats locals.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Entre les activitats que s'han programat pel pròxim cap de setmana, hi destaquen actes tradicionals com la processó, l'homenatge a la gent gran del poble, la ballada de sardanes amb la Cobla de Tarragona, l'aperitiu popular, el ball de Diables amb la Colla de Diables de Vandellòs, que també s'encarregarà de cloure la festa; o la tirada de bitlles.

Altres propostes destacades són, per exemple, la Nit de màgia i humor amb Roberto Vara, el ball de nit amb Tribano, l'actuació del grup d'acordionistes de l'Escola de Música Municipal «Catukra» i l'espectacle d'humor amb el monologuista Javi Príncep. Així mateix, la programació inclou nombroses propostes per al públic familiar amb activitats infantils com cinema, inflables, un espectacle sobre els contes o l'actuació dels Batukets de l'Hospitalet de l'Infant i dels Capgrossos de Vandellòs.

El programa complet de la Festa Major de Santa Zabet de Masboquera es pot descarregar en aquest enllaç.

"❗MOLT FORT: Entren a robar al Cementiri de Vila-seca" "📸 VILA-SECA: Acaba el termini per presentar-se al concurs fotogràfic Albert Iturria"