GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Envien una foto de Franco a una casa de Cambrils que té una estelada al balcó

L'organització CDR Cambrils ha denunciat el fet a través de les xarxes socials
Paper el qual van passar per sota la porta de l'habitatge de Cambrils | @CDR_Cambrils

 

Comitè de Defensa de la República a Cambrils (CDR Cambrils) ha denunciat a través de les xarxes socials l'enviament d'una fotografia del general Francisco Franco a un habitatge de Cambrils. Segons detalla l'organització en la piulada, la fotografia, juntament amb dos missatges, hauria estat enviada per sota de la porta d'una casa de la localitat que tenia penjada una estelada al balcó.

 

El missatge ubicat sota de la fotografia del general Francisco Franco | @CDR_Cambrils

 

Fotografia de Franco per sota la porta

En la carta es mostra una fotografia del general Francisco Franco i la bandera d'Espanya que es feia servir durant la dictadura espanyola. També apareix un text dirigit als «Senyors democràtics», on es pot llegir el missatge d'«aquest home us va guanyar la guerra, va governar Espanya infinitament millor que vosaltres durant 40 anys i va morir en un llit». D'altra banda el revers de la fotografia també pot llegir amb dificultat el missatge «La república no existeix. Idiota. Colpistes a la presó».

 

L'organització independentista de Cambrils ha publicat al seu perfil de Twitter les imatges en format de denúncia a aquest fet. Ha destacat que aquestes accions al veïnat del municipi de Cambrils provoquen «donar-nos més raons per seguir».

 

 

També et pot interessar: