Un home de 88 anys, greu en patir un atac de cor a la platja de Llevant de Salou

Ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona
Imatge d'arxiu de dues dotacions del SEM a la platja. | SEM

 

Un home de 88 anys ha patit una aturada cardíaca aquest matí en una platja de Salou. Més concretament, el succés ha tingut lloc a la platja de Llevant del municipi, a l'alçada del carrer Bilbao. L'home, que no s'estava banyany, ha començat a sentir-se malament i els socorristes de la platja li han practicat els primer auxilis immediatament. Paral·lelament, han donat avís dels fets al servei emergències. Eren tres quarts de dotze del matí.

 

Acte seguit han comparegut dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'han atès in situ. Posteriorment, però, l'home ha estat traslladat amb una ambulància medicalitzada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El seu estat és greu. L'home es tracta d'un visitant que estava passant les vacances a la zona acompanyat de la seva família.

Segona actuació dels serveis d'emergència aquesta setmana a les platges del Tarragonès

Aquest és el segon cas on han hagut d'actuar els serveis mèdics a les platges del Tarragonès aquesta setmana. Dimarts a un quart de set a la tarda, una nena de vuit anys es va ofegar a la platja de La Pineda. En aquella ocasió, també es van enviar dues unitats mèdiques del SEM, que van practicar les maniobres de reanimació a la menor durant mitja hora per estabilitzar-la.

 

Finalment, però, la nena es va traslladar amb helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu, on li han estat realitzant el seguiment i li han practicat els tractaments pertinents. L'estat de la nena es va considerar greu però la seva vida, tal i com es va informar des d'un primer moment, no corre perill. Al lloc dels fets, a part del SEM, hi van acudir membres dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Vila-seca.