L’Hospitalet de l’Infant acull una campanya de donació de sang per als infants que pateixen leucèmia

La campanya està motivada pel cas de l'Adrià, un nen de 6 anys de Cambrils

El pròxim dimarts, 9 de juny, el Pavelló Municipal de l'Hospitalet de l'Infant acollirà una campanya de donació de sang per als infants que pateixen leucèmia. En concret, la campanya està motivada pel cas de l'Adrià, un nen de 6 anys de Cambrils que ha passat els darrers mesos buscant un donant de moll d'os per poder tractar la malaltia que pateix. 

Així doncs, tots aquells qui vulguin participar en la donació, ho podran fer a l'Hospitalet de l'Infant de 17 a 21 hores al Pavelló Municipal i s'hauran d'inscriure al web www.donarsang.gencat.cat, ja que d'aquesta manera el Banc de Sang evita acumulacions de persones en l'espai de donació.

Més de 500 donacions

L'Adrià ha tingut una gran notícia. Finalment ha trobat una persona compatible a Alemanya i, ben aviat, podrà ser trasplantat. Mentre això no succeeix, ell i la seva família continuen organitzant campanyes de donació de sang i moll d'os per sensibilitzar sobre aquesta necessitat.

Les campanyes de donació en suport al cas de l’Adrià van començar el 28 d’abril a Cambrils, on hi va haver més de 500 donants. Les persones com l’Adrià  necessiten sang i components sanguinis per al seu tractament. Des de llavors, més de 250 persones s’han registrat com a donants de moll d’os i més de mig miler han donat sang.

Campanyes amb mesures de prevenció

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang segueix les mesures de prevenció i seguretat en les campanyes de donació. Així, tots els donants disposen de gel esterilitzant, mascaret es respecta la distància social durant tot el procés..

"Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant destinarà 350.000 euros a uns nous ajuts econòmics" "Mont-roig del Camp tindrà revetlla de Sant Joan adaptada a les circumstàncies"