La cua del Dragon Khan de PortAventura, sense distàncies de seguretat

Les cues a PortAventura, en el punt de mira: Perspectiva o realitat?

El parc d'atraccions disposa d'un seguit de normes de seguretat | S'han vist llargues cues i algunes aglomeracions a les atraccions

La temporada estival està marcada arreu del territori per la Covid-19. Els controls, distanciament social i mesures de seguretat són habituals per allà on passem, accions necessàries posar fi als contagis del virus. Un dels espais on hi ha més aglomeració de gent durant l'estiu és PortAventura, però, abans de la seva reobertura de la 25a temporada el 8 de juliol, el parc havia marcat unes línies clares per poder-ho fer possible. 

Mascaretes i aglomeracions a les atraccions

Tot i viure una reducció de l'aforament, a les atraccions més importants de PortAventura continuen havent-hi llargues cues i esperes per poder gaudir-les. Això sí, amb les mesures que s'indiquen a tots els espais, però en punts que s'aglomera més gent, com es poden veure en algunes de les imatges publicades a les xarxes socials. 

Amb motiu de poder viure aquest tipus de situacions, el parc ja disposa d'un Equip Covid i personal de seguretat per controlar els aforaments i evitar les aglomeracions en alguns punts. En aquest sentit, també hi ha alguns dels usuaris que no porten la mascareta posada.

Mesures de seguretat a PortAventura

Amb l'objectiu de garantir una experiència en un «entorn segur», PortAventura havia reduït l'aforament a un 30% de la capacitat, activat un sistema de venda anticipada d'entrada —tot i poder-se comprar ja a la taquilla— i l'adaptació de mesures per evitar aglomeracions. L'ús de mascareta és obligatori i es fan controls de temperatura als accessos. A més, l'empresa té oberts alguns dels hotels, però el parc aquàtic està tancat i no hi ha programats espectacles. 

Aquestes mesures, però, des del parc es podien modificar en funció de la normativa vigent i de les instruccions que les autoritats sanitàries competents dictin en cada moment. Davant la incertesa, PortAventura va decidir, des de l'1 d'agost, reduir la jornada d'obertura en dues hores, obrint a les 10.30 hores i tancant a les vuit del vespre.


Comentaris