Un incendi destrueix totalment una casa de Cambrils

El foc s'ha desencadenat cap a les vuit del matí d'avui diumenge, 14 d'octubre, i els Bombers hi han enviat cinc unitats
Els Bombers de la Generalitat, treballant al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

Durant el matí d'avui diumenge, 14 d'octubre, un immoble ha quedat totalment destruït a causa d'un incendi. El foc i les flames han afectat una casa situada a la zona de la riera d'Alforja, a Cambrils, a tocar del pont de l'autopista AP-7 i de la nova estació de tren.

 

Col·lapsa la teulada de l'habitatge, sense ferits

Els Bombers de la Generalitat, que han activat cinc dotacions, han acudit al lloc dels fets i després de diverses hores de feina han pogut extingir les flames. El foc i les altes temperatures han fet col·lapsar la teulada de l'habitatge, d'una sola planta. 

 

L'avís de l'incendi s'ha rebut cap a un quart de nou del matí i, afortunadament, no hi ha hagut persones ferides.

 

Cambrils ha viscut una jornada de diumenge molt complicada, i és que després d'aquest incendi han començat a arribar les pluges torrencials. Aquests aiguats han deixat moltes complicacions al municipi cambrilenc: inundacions, carrers transformats en rieres i la riera baixant ben plena. Aquesta pluja ha deixat imatges caòtiques, com per exemple contenidors baixant pels carrers arrossegats per l'aigua, petites inundacions i altres afectacions. 

 

El temporal ha obligat a tallar alguns carrers de Cambrils, i és que l'aigua ha baixat amb abundància tot i que per sort no s'han hagut de lamentar grans desperfectes més enllà de petites inundacions.

 

Un cotxe crema a Salou

A primera hora d'avui diumenge un cotxe s'ha incendiat a l'avinguda de Jordi Cartanyà, al municipi de Salou. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís després de les sis del matí i hi han enviat una unitat.

 

A causa de les flames, el vehicle ha quedat completament calcinat. Les tasques d'extinció del foc s'han pogut fer sense problemes i no hi ha hagut ferits.