GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cambrils inverteix 138.000 euros en actuacions a les instal·lacions esportives el 2018

En destaquen els treballs realitzats a la piscina i la renovació dels equips d’aigua calenta dels vestidors de la pista coberta i el camp de futbol
Imatge de la piscina coberta del Palau Municipal d'Esports de Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

 

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils va invertir, durant el 2018, un total de 138.069 euros per millorar el conjunt de les instal·lacions esportives del municipi, han apuntat des del consistori.

 

La voluntat de l’Ajuntament, el darrer any, va ser «oferir espais de qualitat a la ciutadania i als esportistes». Concretament, es van invertir 65.948 euros al Palau d’Esports i 72.121 euros a la zona esportiva municipal.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La piscina coberta, focus de diverses millores

Al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, gran part de les actuacions s’han fet a la piscina coberta, on «s’han refet les juntes de la vorada dels dos vasos, s’han millorat les vàlvules als acumuladors i s’han renovat els assecadors», segons fonts municipals.

 

A l’equipament, també s’hi han instal·lat nous canviadors per a nadons, s’ha substituït la porta de pas a la piscina i s’ha incorporat nou material, com un neteja fons o sureres pels carrils.

 

Al palau esportiu de Cambrils, més enllà de les accions fetes a la piscina, s'han actualitzat les mesures contra incendis, els equips de megafonia de les sales d’activitats, s’ha adquirit un projector per a la sala d’’spinning’ i s’ha canviat la porta entre els pavellons.

 

Renovació dels equips d'aigua calenta al camp de futbol

Tal com apunta l’Ajuntament, l’actuació més destacada feta als camps de futbol de la zona esportiva ha estat la renovació total dels equips d’aigua calenta —acumuladors i calderes— dels vestidors de la pista coberta i del camp de futbol número tres.

 

En aquestes instal·lacions també s’han muntat noves porteries retràctils, una xarxa de protecció de fons a la carpa, s’han comprat banquetes, taules, cadires i carpes. A més, s’ha renovat parcialment la megafonia del camp de futbol, s’ha creat una nova pista equipada amb festa artificial i «s’ha adquirit una nova màquina segadora per a la pista d’atletisme i un escúter elèctric com a mitjà de transport lleuger i ràpid», han destacat des del consistori.

 

Ara per ara, se segueix treballant «en un conjunt d’actuacions i millores», com la instal·lació de llums LED a la piscina, als dos pavellons i al camp número u, o la renovació dels sistemes d’aigua calenta a la pista d’atletisme.