GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ivan Navarro, elegit alcaldable del PSC a Vila-Seca

El candidat ha estat escollit com a cap de llista a les eleccions municipals del 26-M

 Imatge d'Ivan Navarro, alcaldable del PSC | TarragonaDigital

 

Ivan Navarro, alcaldable del PSC a Vila-seca, ha estat escollit com a cap de llista a les eleccions municipals del 26-M en votació secreta dels afiliats i afiliades socialistes vilasecans en l'assemblea que es va dur a terme ahir al vespre. Navarro és militant de l'agrupació socialista de Vila-seca des de fa divuit anys i es presenta com a candidat socialista «perquè és l'única opció transversal capaç de garantir aquest canvi real que el municipi necessita».

 

En les seves primeres declaracions com a candidat a l'alcaldia Ivan Navarro ha subratllat que «els i les socialistes volem una Vila-seca socialment cohesionada, on tots i totes tinguem una veu a l'hora d'aportar el nostre granet de sorra en l'empeny constant de fer un municipi millor, haguem nascut o no a Vila-seca. Després de tots aquests anys de Govern monocolor del senyor Poblet la nostra opció de canvi real vol fomentar la transparència i la participació ciutadana en la gestió municipal, els serveis socials, l'ocupació i erradicar la pobresa, la marginació i l'atur del nostre estimat poble». 

 

Els socialistes vetllen per «una campanya en positiu» 

L'alcaldable ha posat relleu que «la candidatura socialista representa en aquestes eleccions la centralitat política, l'única capaç de parlar amb tothom i de sumar en positiu pensant en l'interès general dels vilasecans i vilasecanes, des dels valors necessaris de renovació i progrés». Finalment, Navarro s'ha compromès a «dur a terme una campanya a peu de carrer i mirant a la cara dels nostres veïns». Tanmateix, emfatitza que faran «una campanya en positiu, sense insults ni desqualificacions, directament adreçada a la ciutadania per donar-los a conèixer les nostres propostes en matèria de reactivació econòmica i foments de la transparència i la participació ciutadana».

 

Altres candidats a les eleccions municipals 2019 de Vila-seca

El passat diumenge, 10 de març, l'assemblea de Vila-seca en Comú va ratificar la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals d'enguany, en un procés de primàries Mario Téllez Molina en va sortir com a alcaldable. El candidat rellevarà l'actual portaveu del grup municipal, Elisabet Sánchez, que deixarà la primera línia política en una simbòlica 21ena posició. 

 

D'altra banda, fa tot just unes setmanes el PDECat va escollir a Pere Segura i Xatruch com a successor polític de Josep Poblet al municipi. Després de quatre anys com a regidor de Cultura, Excel·lència i Universitat de l'Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat Municipal de Turisme, aquest enginyer superior de camins, canals i ports, que també és postgrau en gestió i direcció de projectes, assumeix un repte de molta alçada: guanyar Vila-seca i assegurar una plaça que porta, des de sempre, el segell convergent.