L'Hospitalet de l'Infant convoca per tercer any una jornada de neteja de platges

La recollida tindrà lloc aquest diumenge, 6 d'octubre, i es farà a peu per les platges i bussejant al fons marí
Serà el tercer any que se celebra la jornada de neteja que impulsen l'Ajuntament i Glups Diving Center. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

Amb el final de la temporada turística, l'Hospitalet de l'Infant ha fet una crida a voluntaris i voluntàries per participar en la jornada de neteja de platges que tindrà lloc aquest diumenge, 6 d’octubre, al litoral del municipi. La jornada s'iniciarà a les 9 hores i després de quatre hores de recollida està prevista la celebració d'un dinar de germanor entre els participants. L'objectiu és netejar la sorra de les platges, però també el fons marí amb la implicació de bussejadors. En l'activitat, organitzada per les regidories de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Glups Diving Center, col·laboren diverses entitats i establiments locals.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

180 quilos de brossa recollits en les dues edicions anteriors

Aquest és el tercer any consecutiu que se celebra aquesta jornada que té com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental en el conjunt de la població. Cal recordar que l'any passat ja es van aconseguir retirar 60 quilos de deixalles en molt poc temps i el primer any es van recollir 120 més. L'activitat està adreçada a tothom, tant a bussejadors amb ampolla, com a bussejadors a pulmó, aficionats a l’snorkel i voluntaris per anar a peu per la platja i netejar les deixalles de la sorra. Pel que fa als bussejadors, cal que tinguin la certificació i l'assegurança vigents per poder participar-hi. El punt de trobada serà la Platja de l’Arenal (davant de la Base Nàutica i el camp de futbol), a les 9 hores. 

Per tal d'aconseguir sumar el màxim de voluntaris possible, Glups Diving Centre cedirà el material de busseig sense cap cost addicional (excepte els escarpins) a tots els participants que no en disposin. A més, també hi ha la possibilitat d'adquirir una assegurança pel mateix dia en cas que no es disposi. Per a la bona organització i previsió de material, es prega a les persones interessades a prendre part en aquesta jornada que escriguin un correu electrònic a l’adreça buceo@glupsdiving.com amb les seves dades i en quin tipus de recollida participarà.

"🍷 La mostra 'Cambrils, entrada al País del Vi' torna carregada de novetats" "⚫️Cau una perillosa banda de lladres de cases georgiana amb seu a Cornudella i Salou"