GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Disminueixen els delictes a Cambrils en l'últim any

La Junta Local de Seguretat del municipi de la Costa Daurada es va reunir per avaluar i coordinar noves accions
La Junta Local de Seguretat de Cambrils va reunir-se el passat dilluns, 18 de març | Cedida

 

La sessió de la Junta Local de Seguretat va estar presidida per l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, aquest passat dilluns, 18 de març, per avaluar les dades estadístiques de seguretat de l'últim any al municipi de la Costa Daurada, per analitzar les perspectives immediates de futur i coordinar les actuacions conjuntes entre els diferents cossos policials.

 

A l'alcaldessa cambrilenca la van acompanyar el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; el director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; la regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils, Yolanda Quílez; i representants de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

 

Disminueixen un 1,8% els delictes a Cambrils

Durant la reunió es van exposar les dades del darrer any al municipi de la Costa Daurada. Els delictes han baixat un 1,8% durant l'últim any, comparant les dades des de l'abril de 2018 fins al març d'aquest any, amb el mateix període de l'any anterior.

 

Els delictes més habituals a Cambrils són contra el patrimoni, els quals suposen un 80% del total. Un terç han estat furts aprofitant descuits, seguit per danys intencionats, estafes i robatoris amb força en domicili. Aquests, són considerats dels més preocupants pels membres de la junta, han tingut una evolució descendent, amb una baixada del 8,9%, passant de 235 a 214 casos.

 

Els delictes contra les persones també han disminuït, passant de 278 a 244 fets, suposant un descens del 12,2%. En aquest grup hi ha els delictes contra la seguretat viària, l'ordre públic i la salut pública, entre altres.

 

La Policia Local de Cambrils ha realitzat gairebé 33.000 serveis | Cedida

 

Gairebé 33.000 serveis a Cambrils

La Policia Local de Cambrils va registrar la prestació de 32.946 serveis durant l'any 2018. Aquesta xifra és a la baixa en la majoria dels problemes, conflictes i incidències, però s'està registrant un augment pel que fa a l'àmbit de policia assistencial, els quals engloben els conflictes socials, baralles en entorn familiar i atenció a les víctimes.

 

Pel que fa a la seguretat viària, després de quatre anys d'increment, la tendència ha disminuït un 18%. Les causes principals d'accidents han estat per imprudències greus com no respectar senyals d'STOP o cediu el pas; errades de conductors o no guardar distàncies de seguretat entre vehicles.

 

També et pot interessar: