L'Hospitalet de l'Infant dedica les Jornades literàries d'enguany a la Mare Terra

Les jornades portaran aquest febrer i març una xerrada, tallers de recitació i poesia en directe

El pròxim dimarts 25 de febrer s’inauguraran les VIII Jornades literàries a l’Hospitalet de l’Infant. La primera sessió tindrà lloc a les 19 hores i consistirà en una conferència titulada 'La literatura gòtica, un gènere amb cua...', a càrrec de la professora i escriptora Joaquima Nolla.

Aquestes jornades, que tindran lloc al Centre Cultural Infant Pere (Sala Bonet Castellana), estan organitzades pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per la regidoria de Cultura i Patrimoni, amb la col·laboració de la Biblioteca Infant Pere, l’Institut Berenguer d’Entença, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs.

Tallers de recitació a càrrec de l'escriptora Joaquima Nolla

En aquesta edició, les jornades literàries es titulen 'Mare Terra, poemes a la natura' i estan dedicades al gènere gòtic. A més de la xerrada, inclouran tallers de recitació, a càrrec també de Joaquima Nolla, que es duran a terme els dies 26 i 27 de febrer i 12 i 19 de març, a les 18 hores.

D'altra banda, també s'ha programat un tast de poesia en directe, el divendres 20 de març, a les 19 hores, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia que se celebra el 21 de març. En aquest espectacle hi intervindran els assistents als tallers de recitació. No obstant això, és obert a tothom que hi vulgui participar.

A més, com l’any passat, a partir del 23 d’abril, la Televisió de Vandellòs i Ràdio l’Hospitalet de l’Infant emetran el programa «Un tastet de poesia». Unes càpsules de curta durada en què els participants dels tallers reciten el seu poema.


Comentaris