A punt de ser pare, Luis Suárez gaudeix d'un dia en família a PortAventura

El davanter uruguaià, que no ha viatjat amb la seva selecció, va visitar dissabte el complex tarragoní, acompanyat per la seva dona i els seus dos fills
Luis Suárez i la seva família, a les instal·lacions de PortAventura World | Twitter / @LuisSuarez9

 

Aprofitant l'aturada de seleccions i la seva absència amb el combinat de l'Uruguai, Luis Suárez, davanter centre del F.C. Barcelona va gaudir dissabte d'un gran dia en família a PortAventura World.

 

Suárez i la seva dona, Sofía Balbi, que esperen el naixement del seu tercer fill —programat per aquests dies—, van visitar les instal·lacions del parc temàtic de la Costa Daurada, acompanyats pels seus dos fills, Delfina i Benjamín.

 

Suárez i la seva família no es perden Ferrari Land

Més enllà de PortAventura, immers ara en la temporada de 'Halloween', la família tampoc van perdre's Ferrari Land, el nou parc d'atraccions dedicat a l'escuderia del mític Enzo Ferrari i al seu 'cavallino rampante'.

 

El davanter del Barça, visiblement feliç, va voler agrair a través de les xarxes socials el tracte rebut per part del parc tarragoní. «Disfrutando del día en familia y a la espera. Muchas gracias PortAventura por el trato», va exclamar al seu compte de Twitter.

 

 

Aquest dissabte, torna La Liga amb el Barça - Sevilla

Abans de reprendre la seva activitat amb el Barça a La Liga —dissabte contra el Sevilla—, el futbolista uruguaià es recupera, a través de treball físic específic, d'unes molèsties al genoll que l'han apartat del seu combinat nacional.

 

L'actriu Elsa Pataky visita Torredembarra

Suárez no ha estat l'únic famós que s'ha deixat veure aquesta setmana pel Tarragonès. Dimecres, 10 d'octubre, l'actriu Elsa Pataky va visitar la Protectora d'Animals de Torredembarra. La madrilenya va fer cap a la protectora torrenca acompanyada d'una amiga i els seus tres fills.

 

Tot i que s'hi va acostar d'incògnit, intentant passar desapercebuda, Pataky va ser reconeguda ràpidament pels voluntaris de les instal·lacions. Segons s'ha sabut, l'actriu està interessada a adoptar algun animal, tot i que va marxar de Torredembarra amb les mans buides.