ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Oberta la matrícula de l'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l'Hospitalet

A l'Aula Universitària s'hi ofereixen diversos estudis de grau per a més grans de 25 i 45 anys i cursos d'idiomes en classes presencials i sessions tutorials
Tutoria a l’Aula Universitària de la UNED de l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

 

Aquest estiu, des del passat 5 de juliol, està obert el termini per matricular-se a l'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Des d'aquesta data fins al final del termini, el 23 d'octubre, en concret, els interessats podran inscriure's a diversos estudis de grau i a altres cursos.

 

Graus, cursos d'accés a la universitat i estudis d'idiomes

Els graus disponibles seran el de Geografia i Història, el d'Enginyeria en Tecnologies Industrials, el d'Enginyeria en Tecnologies Industrials i Automàtica, el de Mecànica i el d'Enginyeria Elèctrica. A banda, també s'ofereix el curs d'accés a la universitat per a persones majors de 25 anys i per a majors de 45 anys. Per un altre costat, el Centre Universitari d'Estudis d'Idiomes a Distància (CUID) també ofereix cursos d'idiomes, de francès i d'anglès en els nivells A1, A2, B1, B2, i el període de matrícula età previst que s'estengui entre el 3 i el 8 de novembre.

 

A l'Aula Universitària de la UNED, ubicada a l'Institut Berenguer d'Entença de l'Hospitalet de l'Infant, el professorat atén els alumnes personalment un parell de dies a la setmana, per mitjà de classes presencials i sessions tutorials. Els estudis d'accés a la universitat es faran els dimarts, així com els estudis d'idiomes i les tutories del grau d'Història i Geografia; mentre que els dilluns seran les classes de la resta de graus.

 

Aquest serà el cinquè curs que l'Aula Universitària UNED obrirà les seves portes a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, que manté l'objectiu inicial de facilitar l'accés dels joves i adults del municipi i de les poblacions del voltant als ensenyaments oferts a distància. Per tal de fer efectiva la matrícula, és necessari adreçar-se al Centre Associat UNED-Tortosa —del qual depèn l'Aula de Vandellòs i l'Hospitalet— situat al carrer Cervantes de la capital ebrenca. Per demanar més informació, cal trucar al telèfon 663 321 811 o enviar un correu electrònic a aquesta adreça.