ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Enxampen un menor que intentava calar foc a diverses zones de Cambrils

El noi anava en patinet i duia una motxilla amb un encenedor i pastilles per encendre barbacoes
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida

 

La Policia Local de Cambrils va descobrir un menor d'edat que havia intentat calar foc a dos punts de la localitat. Segons apunta el 'Diari de Tarragona', el vespre d'aquest passat dimecres, 8 d'agost, la policia municipal va rebre l'avís que un jove havia intentat fer foc a la Riera d'Alforja, i tot apuntava que es tractava d'un noi menor d'edat, amb una motxilla i un patinet, segons va comprovar la policia en anar al carrer Rosa dels Vents per parlar amb persones que presumptament havien presenciat l'escena.

 

Però el telèfon 112 va rebre una alerta molt similar, que parlava també d'un intent d'incendi en una altra zona de Cambrils i amb unes dades semblants a les anteriors. Un adolescent amb motxilla i patinet hauria tractat de calar foc a la zona del Dorado Platja, al mateix municipi de Cambrils. Així doncs, els agents van pensar que amb quasi tota seguretat, es tractava de la mateixa persona i va iniciar una recerca del jove per tota la zona, fins que una patrulla va aconseguir trobar un noi que entrava als paràmetres de la persona que la gent descrivia com a presumpte autor dels fets. 

 

El menor que volia fer foc a Cambrils portava un encenedor i pastilles per la barbacoa

Els agents van aturar el jove i li van demanar que els ensenyés el contingut de la motxilla. En obrir-la, van descobrir que el jove portava a sobre un encenedor i pastilles que s'utilitzen perquè la barbacoa s'encengui més ràpidament. La caixa es trobava oberta i ja faltaven algunes pastilles dins.

 

Després de treure-li la motxilla, el jove va ser traslladat a comissaria i en ser menor d'edat, es va trucar als seus pares. El cas va passar en mans de la Fiscalia de Menor, que va decidir que el nen tornés amb els seus pares a casa.