L'Ajuntament de Salou elimina taxes al teixit comercial i facilitarà el pagament d'impostos a la ciutadania

Aprovat un paquet de mesures fiscals per pal·liar els efectes del coronavirus sobre l'economia local

L’Ajuntament de Salou flexibilitza els terminis i tràmits pel pagament de tributs, impostos i taxes municipals mentre duri la crisi sanitària del coronavirus. El Govern municipal ha acordat aquest dijous 19 de març un paquet de mesures fiscals i econòmiques per pal·liar els efectes de la Covid-19 en el teixit empresarial i en el conjunt de la ciutadania.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Es retornaran les taxes de terrasses, recollida de residus als comerços, el gimnàs municipal i l'Escola de Música

Així, les taxes per ocupació de domini públic (terrasses) i de recollida de residus al comerç queden exemptes de pagament o amb dret a devolució de l'import, des del moment en què l’activitat d’obertura al públic va quedar suspesa i mentre duri l’estat d’alarma.

 

Tampoc es cobraran i, en el seu cas, es retornaran, totes aquelles taxes dels serveis que s'han deixat de prestar durant el període de tancament obligatori: Pavelló Municipal d'Esports, Piscina, Escola de Música i Escola d'Adults.

 

Amplien els terminis i endarrereixen el cobrament dels principals impostos

Així mateix, s’amplia el termini de pagament voluntari de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i la taxa de guals, fins al 15 de setembre (finalitzava el 15 de maig); coincidint amb la data de finalització del pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i la taxa de residus.

  

tributs ajornament

 

Pere Granados: «Farem tot allò que estigui a les nostres mans per ajudar a pal·liar els efectes d'aquesta crisi».

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que «nosaltres, des de l’administració pública local, farem tot allò que estigui a les nostres mans per tal d’ajudar els empresaris, comerciants, autònoms de Salou i la societat salouenca a pal·liar els efectes de la crisi que comporta l'actual pandèmia vírica».

 

 

Per la seva part, el regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha manifestat que «seguirem adoptant noves mesures en funció dels nous escenaris i de l’evolució de la situació, facilitant, d'aquesta manera, que els ciutadans i les ciutadanes de Salou tinguin la major liquiditat possible per fer front a aquesta situació d’alarma».

Més notícies de la categoria Costa Daurada