GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Miami Platja acull una jornada sobre les segones activitats en l'àmbit professional

La jornada farà un èmfasi especial en els cossos de Policia Local
Centre polivalent de Miami Platja, on es farà l'acte | Ajuntament de Mont-Roig del Camp

 

La Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF), amb el suport de la Policia Local i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, organitza aquest dimarts 9 d'octubre, al Centre Polivalent de Miami Platja, una jornada per divulgar i debatre sobre les segones activitats que es desenvolupen en determinades professions, i especialment, en l'àmbit dels cossos de policia local.

 

L'acte, que començarà a les dotze del migdia i és obert a tothom, comptarà amb la participació del president nacional de l'AIL-POL, Vicens Flores, que dirigeix l'Associació per a la Integració Laboral dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i policies locals amb discapacitat, i el vicepresident de la UP de la CSIF a Tarragona, Isaac López.

 

La Central Sindical Independent de Funcionaris exigeix un reglament de segona activitat per a les policies locals de Catalunya, que contempli tota la normativa d'aplicació com la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

 

 

Nova edició de les Jornades de Cuina d'Arròs

En un altre ordre de coses, entre els dies 6 i 21 d'octubre Miami Platja i Mont-roig del Camp acullen una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor. Un total de 16 establiments d'aquest terme municipal del Baix Camp participaran d'aquesta segona edició amb l'objectiu de presentar, sigui en forma de plat o bé de menú, les seves millors propostes amb el cereal més típic de les comarques tarragonines.

 

Després de l'èxit de l'any passat, s'espera, de nou, una àmplia participació de veïns i visitants de tota la província. I si les xifres de participació són tant o més bones que en la primera edició, molt probablement es convertirà en una fita anual d'aquests dos municipis del Baix Camp.

 

Plat d'arròs que es podrà veure a les Jornades de la Cuina de l'Arròs de Tardor | Cedida