Miami Platja es prepara per la Festa Major de Sant Jaume

La novetat d'aquesta edició és la Festa de l'Avinguda de Barcelona, que compartirà protagonisme amb el Mar Musik
Un dels elements que hi havia a la Festa de l'N-340 l'estiu passat | TarragonaDigital.com

 

Mont-roig del Camp i Miami Platja celebren, amb motiu de la festivitat de Sant Jaume, la festa major d'estiu en honor al seu patró. Durant deu dies, entre el divendres 19 i el diumenge 28 de juliol, el nucli costaner de Miami Platja acollirà una gran diversitat d'activitats culturals i festives, amb música, balls, vaquetes, activitats infantils i esportives, havaneres i focs artificials. 

 

El Mar Musik i la Festa de l'Avinguda de Barcelona, les activitats més destacades

A banda, però, de les tradicionals activitats, en destaquen dues per sobre de la resta. Per una banda, el Mar Musik, un festival musical i de lleure que ja es va celebrar l'any passat a la platja del Cristall de Miami. Enguany, el divendres i dissabte 26 i 27 de juliol, els dos escenaris acolliran el sopar de penyes, diversos concerts, les festes Localatino i els NitBeach, classes de zumba, holi party i un vermut electrònic, entre altres.

 

Per l'altra banda, aquesta festa major s'estrena la Festa de l'Avinguda de Barcelona, la nova edició de la multitudinària Festa de l'N-340, l'activitat que durant els últims anys ha protagonitzat, sens dubte, la festa major. Proposta estrella del programa, la festa serà al nou centre urbà el pròxim dissabte 20 de juliol, amb activitats que duraran més de dotze hores. 

 

Imatge de la festa de l'N-340 a Miami Platja l'any passat. | Isma

 

La festa anirà avançant a través de l'avinguda i aturant-se en un total de vuit carrers i avingudes més que s'encreuen de forma perpendicular i consecutiva amb la carretera principal. A cada parada es realitzaran diferents activitats, com tallers, un vermut popular que comptarà amb una actuació musical, animació musical, diversos espectacles itinerants, una gran festa musical i discoteca mòbil, entre altres.

 

Protagonisme per la música i les activitats esportives

El primer cap de setmana de festes l'encetarà, el divendres dia 19, la música i el pregó, enguany a càrrec de l'esportista local Ivan de Nova, jugador del Nàstic de Tarragona. El dissabte, dia 20, tan sols hi haurà dues activitats: la Festa de l'Avinguda i les tradicionals vaquetes, que solen crear molta expectació. Per acabar el cap de setmana, la platja del Cristall acollirà una activitat aquàtica i la festa de l'espuma, al mateix temps que a la plaça de Tarragona s'estarà celebrant el vermut electrònic. A la nit, al mateix espai hi haurà música i l'espectacle 'Els Fills de Drako'. 

 

Entre setmana, els actes més destacats seran l'actuació de Coro Rociero Arena del Camino, el dilluns 22 al parc de les Oliveres, el torneig de vòlei platja 2x2 i les nits musicals a la platja del dimarts i el dimecres. El dijous, dia de Sant Jaume, estarà ple d'activitats. A banda de la missa rociera a l'Església Santa Maria Magdalena, s'instal·larà un tobogan aquàtic, es farà una exhibició d'agilitat canina i s'inaugurarà el nou parc esportiu. 

 

Festa de l'N-340 a Miami Platja 2018 | TarragonaDigital.com

 

A la nit, els presents podran endinsar-se en l'ambient marítim i cubà, amb el cant d'havaneres i la nit cubana, acompanyades del castell de focs. El dissabte, la programació tan sols es dedicarà al Mar Musik, i el diumenge la tirada de bitlles tancarà la festa major.

 

Torna el concurs d'Instagram i Facebook

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar el concurs de fotografia d’Instagram i Facebook, mitjançant el qual convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de l'Avinguda de Barcelona. Caldrà utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami19 i #FestaAvinguda19. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar premis com una estada de dues nits per a quatre persones i àpats per a dues persones a diversos establiments del municipi.

 

Per mes informació, podeu consultar el programa de la Festa Major de Sant Jaume.