Imatge d'arxiu de la llar d'infants Les Vimeteres de Vila-seca

Una monitora d'una llar d'infants de Vila-seca dona positiu i obliga a confinar 40 nadons

Ja hi ha deu centres tarragonins amb grups confinats

Una monitora que treballa a la llar d'infants Les Vimeteres de Vila-seca ha donat positiu en coronavirus i ha obligat a confinar una quarantena de nadons. Segons avança el 'Diari de Tarragona', són dues aules amb una vintena de nens cadascuna, que ara han de quedar-se a casa seva mentre no se'ls realitzi la prova PCR i se'n sàpiguen els resultats.

Aquest dissabte personal sanitari del Departament de Salut realitzarà un cribratge als alumnes i professors del centre per determinar si hi ha més casos positius.

Deu centres tarragonins, amb casos positius i grups confinats

La primera setmana del curs escolar ha sigut un degoteig de casos positius i grups de professors i alumnes confinats, i el Camp de Tarragona ja compta amb deu centres escolars afectats. Per ordre en què es va tenir constància, són un grup a l'IES Jaume I de Salou, un a l'escola Pau Delclòs de Tarragona, un a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou, un grup al Pare Manyanet de Reus, un a l'Escola Sant Bernat Calbó de Reus, un a La Salle de Reus, un grup d'alumnes i un de professors en dos instituts de Cambrils, un al Col·legi Claret de Valls, i el de la llar d'infants de Vila-seca.


Comentaris