Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet, units per optimitzar recursos i millorar serveis

Els dos ajuntaments encarregaran un estudi per a la creació d'un consorci
Els ajuntaments de Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'han reunit a Miami Platja | cedida

Els ajuntaments de Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han acordat encarregar un estudi per a la creació d'un consorci integrat pels dos consistoris. Les dues administracions han pres aquesta decisió en una reunió celebrada al Centre Polivalent de Miami Platja aquest divendres, 12 de juny, a la qual hi han assistit els dos alcaldes, Fran Morancho i Alfons Garcia, i els regidors i regidores dels dos equips de govern.

L'objectiu de l'estudi encarregat és poder valor la possibilitat de prestar serveis de manera consorciada per optimitzar recursos i millorar la seva prestació de, per exemple, la recollida d'escombraries, la promoció econòmica i el turisme o l'atenció social. 

La trobada celebrada aquest divendres és la tercera que mantenen els dos consistoris i que serveix per arrencar de nou l'acord de col·laboració, que es va iniciar el passat mes de febrer però va quedar interromput per la pandèmia de la Covid-19. En la reunió els dos equips han continuat tractant temes que ja s'havien plantejat, com ara la problemàtica de la venda ambulant no autoritzada, la possibilitat de fer promocions turístiques conjuntes de cara a l'hivern vinent, o reprendre les converses amb Transports de la Generalitat per sol·licitar busos llançadora fins a l'Hospital Sant Joan de Reus i el Complex Educatiu de Tarragona. 

Els dos ajuntaments tenen previst reunir-se altra vegada a finals de juliol, quan tinguin el resultat de l’estudi que avui han acordat encarregar. Un cop disposin de les valoracions tècniques i jurídiques relatives a la creació del consorci estudiaran la viabilitat de la iniciativa i decidiran si finalment la posen en marxa.

"Totes les platges tarragonines amb bandera blava aquest estiu" "17-A: El reclam urgent de les víctimes dels atemptats terroristes de BCN i Cambrils"