Víctor Hugo Corrales patia la malaltia de Von Hippel-Lindau

Dol a Vila-seca: mor Víctor Hugo Corrales Villa, membre del Ball de Diables del municipi

Corrales patia la malaltia de Von Hippel-Lindau, una afecció genètica i poc comuna que causa la proliferació constant de tumors i quists

Dol i consternació a Vila-seca per la mort de Víctor Hugo Corrales Villa, membre del Ball de Diables Infantil del municipi. Corrales patia la malaltia de Von Hippel-Lindau, una afecció genètica i poc comuna que causa la proliferació constant de tumors i quists per tot el cos, ja sigui al cervell i la medul·la espinal, els ronyons, el pàncrees, les glàndules suprarenals o el tracte reproductiu.

Aquesta malaltia, precisament, és hereditària i ara mateix no té cura. L’únic tractament existent per fer front a les diverses tumefaccions són les intervencions quirúrgiques, a les quals Víctor Hugo se sotmetia de manera més o menys regular, responent a les complicacions de les diverses afeccions, combinat amb la medicació diària. L’Arnau, el fill de l’Hugo, també la pateix tot i que els símptomes no acostumen a aparèixer fins als 14 o 15 anys.

Víctor Hugo Corrales es va traslladar, el 2005, des de la seva Oviedo natal fins a Vila-seca, on vivia amb la seva esposa Cristina i el seu fill Arnau, qui va néixer l’any 2008. Des del Ball de Diables de Vila-seca ja han expressat el seu condol a les xarxes socials, transmetent «l’escalf al seu entorn proper, a la família i, sobretot, a l’Arnau i la Cristina». El Ball de Diables de Tarragona s'ha afegit també a les mostres de suport i estima cap a la família.


Comentaris