La comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils té nova cap

La sotsinspectora Carme Domènech es va reunir la passada setmana amb l'alcaldessa i el regidor de Protecció Ciutadana
El passat dijous 11 de juny, l'Ajuntament va donar la benvinguda oficial a la nova cap dels Mossos de Cambrils, Carme Domènech. | Ajuntament de Cambrils
 

La sotsinspectora dels Mossos d'Esquadra Carme Domènech és des del mes de març la nova cap de la comissaria de la policia de Cambrils. Així ho va fer saber a través de les xarxes socials la regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament, que va presentar la nova policia en cap el passat dijous 11 de juny. En la que era la primera trobada presencial a l'Ajuntament des de l'inici del confinament, l'alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, van donar la benvinguda a la nova cap en un acte en què van tractar els temes més urgents.

A la reunió també hi van assistir el cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, el comissari Josep Maria Estela Ribes; el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, i altres representants dels dos cossos de seguretat.

Els cossos de seguretat i l'Ajuntament engeguen coordinadament la temporada d'estiu

La reunió va servir per trobar punts comuns i engegar coordinadament la nova temporada d'estiu entre els cossos de seguretat i l'Ajuntament. S'hi van tractar temes com les previsions de l'estiu, l'arribada dels manters i les afectacions que pot tenir la situació derivada de la crisi sanitària, tant pel turisme com per les conflictivitats familiars i domèstiques. A més, els responsables van fer una valoració positiva de la coordinació entre els dos cossos de seguretat del municipi i les actuacions que s'han dut a terme conjuntament durant l'estat d'alarma.

Carme Domènech té una àmplia experiència en l'exercici en llocs de responsabilitat dels Mossos d'Esquadra a la regió de Tarragona. Després de ser cap de la comissaria de Gandesa durant tres anys, va treballar set anys com a cap de l'Àrea Bàsica Policial del Montsià, fins que el gener del 2018 es va convertir en sotsinspectora a la comissaria de l'Ametlla de Mar.

L'Ajuntament aposta per la cautela amb els manters

L'executiu cambrilenc i la policia són conscients de l'arribada de manters en qüestió de dies, i mostren la seva intenció d'actuar amb cautela amb el col·lectiu durant l'estiu després de la sonada mort de George Floyd als Estats Units. «Ho podrien aprofitar quan s'hi acosti un policia a prendre mesures, hem d'anar amb peus de plom per evitar conflictes», ha assenyalat el primer tinent d'alcalde i regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella. 

Malgrat que a hores d'ara no han arribat, l'Ajuntament dóna per fet que ho faran, i aposta per fer-los marxar per la via de la mediació, com ho ha fet darrerament, per evitar la confrontació amb els venedors ambulants.

"El jutge es pronuncia sobre els 2 mossos acusats de «protegir» 2 policies de Vila-seca" "Canvis importants si voleu anar en patinet elèctric a Salou, Cambrils i Vila-seca!"