Un nen ferit lleu per l’atac d’un gos a Cambrils

El gos portava morrió però va esgarrapar el menut amb les potes, causant-li ferides lleus
Un gos bordant | Cedida

 

Un gos va atacar un nen de deu anys a la urbanització de Vilafortuny. El menut passejava amb el seu avi per una avinguda de Cambrils quan va ser atacat per l’animal, que duia morrió i probablement es tractaria d’una raça de gos potencialment perillosa.

Malgrat això, l’animal es va llençar sobre el nen sense motiu que es conegui, i encara que duia morrió, va ferir el nen amb les potes i ungles, segons informació del Diari de Tarragona. El nen va caure a terra espantat i l’avi va aconseguir que el gos marxés. El propietari va trucar al gos en adonar-se de l’escena, però en cap moment es va apropar al petit per veure si estava bé o va parlar amb l’avi per excusar-se. Va marxar amb el seu animal sense girar-se ni preocupar-se de l’estat del nen.

D’altra banda, una persona que va veure l’acció va trucar al 112 al voltant de les 22 hores per avisar a la Policia Local de Cambrils, que va enviar una patrulla a l’avinguda per calmar els afectats i recomanar-li que denunciessin els fets.

Una dona, ferida per la mossegada d’un gos a Reus

Un gos de tipus Pit Bull Terrier va mossegar una dona a la cama el passat diumenge 22 de juliol a Reus. La dona va patir ferides sagnants i va necessitar ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Reus i encara que les ferides eren greus, va poder marxar a casa la nit del mateix diumenge.

La dona es va creuar amb el gos al carrer dels Noguers, a la urbanització d’Aigüesverds i l’animal la va bordar i ensenyar les dents. La dona es va espantar i va tractar d’entrar al cotxe d’una veïna, però el gos va arribar a mossegar-li la cama esquerra. Tot just marxar de l’hospital, la víctima va anar a la comissaria central de la Guàrdia Urbana per denunciar l’atac del gos.