Unes 200 persones celebraran la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona a Cambrils

L'acte se celebrarà el pròxm 26 d'octubre, a l'Estival Eldorado Resort, i servirà de punt de trobada pel teixit comercial de les comarques tarragonines
Imatge de la presentació de la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona, a la Torre del Llimó. | I. Alcalá

 

Cambrils serà la seu el pròxim dissabte 26 d'octubre de la cinquena edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona, que organitza la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques de Tarragona (CECOSECT). Després de passar per Tarragona, la Selva del Camp, Montblanc i l'Hospitalet de l'Infant, la Nit del Comerç aterrarà a Cambrils amb un sopar que se celebrarà al complex Estival Eldorado i que preveu l'assistència d'unes 200 persones involucrades en el comerç del territori.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ferran Milà: «La Nit del Comerç és bona pel sector, per les ciutats on se celebra i pel conjunt del territori»

Ferran Milà, president de la CECOSECT, ha assegurat que «Cambrils és un referent per a nosaltres i ha estat un municipi molt actiu sempre dins de la confederació». Durant la presentació de la jornada aquest dilluns, 23 de setembre, a la Torre del Llimó, Milà ha destacat la importància de la Nit del Comerç com «un espai propi pel comerç del Camp de Tarragona que va itinerant pel territori i que és bo pel sector comercial, per les ciutats on se celebra i pel conjunt del territori». Milà ha descrit aquest acte com un punt de trobada i «un fòrum on parlar de temes com els canvis del comerç tradicional i la competència del comerç per internet».

 

La CECOSECT aglutina actualment 25 associacions de comerciants del Camp de Tarragona, el que referma, segons el seu secretari, Marcel Folch, que «som la segona àrea metropolitana de Catalunya després de Barcelona». Durant la Nit del Comerç, les 25 unions de botiguers lliuren un premi a un dels comerços del seu territori i la CECOSECT també atorga el premi Rafael Tatay que distingeix una persona o institució per la seva tasca en la dinamització del comerç al territori. Tots els premiats es donaran a conèixer la mateixa nit del 26 d'octubre.

 

Imatge dels premiats durant la Nit del Comerç celebrada l'any passat a l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que acollir aquest acte és una satisfacció per l'Ajuntament i ha recalcat la importància del teixit comercial local: «El nostre motor econòmic és el turisme, però tenim altres actius com la gastronomia o el comerç que ens converteixen en referent. Cada vegada més visitants compren a Cambrils i valoren la diversitat del nostre comerç». Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha expressat el seu compromís amb el comerç cambrilenc i ha considerat que «Cambrils esdevé un lloc privilegiat per celebrar la Nit del Comerç, gràcies a la tradició de la Unió de Botiguers i el compromís de la regidoria». «Ens plau ser capital també del comerç», ha dit.