Efecto Pasillo, Maldita Nerea i l'Orquestra Mondragón protagonitzen les Nits Daurades de Salou

Més d'una setantena d'actes ompliran els carrers de Salou del 8 al 15 d'agost
Els focs artificials de els Nits Daurades de Salou. | TarragonaDigital

 

 

Tornen les Nits Daurades de Salou amb més d'una setantena d'actes d per a tots els públics on destaquen els concerts del grup Efecto Pasillo, Maldita Nerea i Los 40 Pop amb el concert de Nil Moliner. Del 8 al 15 d'agost el municipi de Salou s'omplirà d'activitats festives i culturals amb motiu de les Nits Daurades on destaquen els actes tradicionals, els concerts i diferents activitats amb motiu de la Festa Major.

 

Més de 70 actes durant les Nits Daurades 2019 de Salou

Durant una setmana Salou omplirà d'activitats els seus racons del municipi tant per un públic infantil com adult. L'alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de l'Àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, han presentat avui el programa festiu per le Nits Daurades 2019.

 

Presentació del programa de les Nits Daurades 2019 de Salou | Ajuntament de Salou

 

El director d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Turística de SEGITTUR, Carlos Romero Dexeus serà l'encarregat de donar pas a aquests dies de festes amb el pregó inaugural que tindrà lloc el pròxim dijous, 8 d'agost al Patronat de Turisme de Salou. A partir d'aquest moment es donaran inici les diverses activitats que enguany superen la setantena d'actes programats.

 

Efecto Pasillo, Maldita Nerea i l'Orquestra Mondragón

Entre els principals concerts destaquen Javier Gurruchaga, de l'Orquestra Mondragón que serà la primera actuació de les Nits Daurades 2019 el pròxim 12 d'agost, a les 22.00 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes. El grup canari Efecto Pasillo actuarà el dimarts dia 13 d'agost a la mateixa plaça. El grup Maldita Nerea també és una de les grans actuacions musicals d'enguany i en aquesta ocasió actuaran dimecres 14 d'agost al mateix espai.

 

El grup Efecto Pasillo actuarà a les nits Daurades de Salou | Cedida

 

Espectacles musicals a càrrec de Los 40 Pop

D'altra banda l'espectacle musical Los 40 Pop arribarà a Salou amb el concert de Nil Moliner el dia 8 d'agots després del pregó la tronada que dóna inici a les festes. Després, a les 22 h, a la plaça de les Comunitats, Los 40 on Tour, amb Adrià Ortega i Neus González. Seguiran les actuacions de Los 40 en aquesta ocasió el divendres, dia 9 d'agost, amb una Festa Holi amb Adrià Ortega, a les 19.00 hores.

 

Activitats culturals i tradicionals a les Nits Daurades

A banda dels actes musicals també en destaquen activitats de folklore aragonès, sardanes, trobada de batucades, correfocs, concerts de música clàssica, activitats infantils i l'espectacle de màgia Rodney James Piper: The Greatest Showmen, divendres 9 a les 23.00 hores.

 

Un dels altres moments més esperats d'aquestes festes és el gran castell de focs d'artifici al Passeig de Jaume I dijous 15 d'agost a les 23.00 hores, després de la missa i processó en honor a la Mare de Déu. Tot seguit, hi haurà l'actuació de l'Orquestra La Privada.