NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant estrena web

El portal té un disseny més atractiu i més continguts, i s'adapta a tota mena de dispositius

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està d’estrena amb una web renovada. Des d’avui dijous, 14 de maig, el consistori ja disposa d’un nou portal fruit del treball de tot un any coordinat pels departaments municipals de Comunicació i de Noves Tecnologies, i amb la voluntat de facilitar a la ciutadania l’accés a tota la informació municipal. El nou web, precisament, és més intuïtiu i té un disseny més atractiu, adaptat a la nova imatge corporativa. A més, inclou molts més continguts, actualitzats i estructurats amb un menú més clar per tal que els usuaris trobin tot allò que busquen de manera senzilla.

Segons expliquen des del consistori, en la fase d’estructuració i definició dels continguts hi han intervingut tots els departaments de l’Ajuntament i, alhora, també s’han tingut en compte «els indicadors de transparència i qualitat de la informació que avalua el Mapa Infoparticipa», un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La web, adaptada a tots els dispositius

El canvi de l’eina de gestió dels continguts de vandellos-hospitalet.cat facilitarà ara el manteniment i actualització del web als tècnics, cosa que en millorarà la consulta per part de la ciutadania i els tràmits electrònics. Amb això, el portal municipal s’adapta per primera vegada a tota mena de dispositius —tauleta, mòbil, ordinador, etc.—, ja que es tracta d’una web ‘mobile first’ i ‘responsive’. Una altra novetat és la possibilitat de compartir els continguts a través de Whatsapp i la geolocalització dels actes de l’agenda.

L’Ajuntament també ha aprofitat la posada en marxa de la nova web per millorar la seva aplicació per a mòbil, la VH APP, amb uns apartats de notícies i agenda més visuals. Així, quan es recuperi l’activitat al municipi, l’agenda d’actes serà també més completa i connectada al web del municipi. El desenvolupament del nou portal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant l’ha fet l’empresa eCityclic, especialitzada en administració electrònica i gran experiència en el disseny web per a entitats públiques.


Comentaris
Juan
Al alcalde hay que vigilarlo

envia el comentari