El nou Mercadona de Vilafortuny obrirà el 16 de desembre

La botiga actual tancarà el dissabte 14 de desembre i tota la plantilla es traslladarà al nou establiment del Vial de Cavet
Les obres es troben en un punt molt avançat i la companyia ja ha instal·lat els cartells al Vial de Cavet. | I. Alcalá
 

El nou supermercat que construeix Mercadona al Vial de Cavet a Vilafortuny ja té data d'inauguració. La botiga, que es troba a l'entrada de Cambrils des de Salou obrirà portes el pròxim dilluns, 16 de desembre. Es tracta d'un establiment completament nou que seguirà el model de botiga eficient impulsat per la companyia valenciana els últims anys.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La botiga actual tancarà el 14 de desembre

Segons han explicat fonts de l'empresa a TarragonaDigital, l'antic supermercat situat entre els carrers de Josep Llimona i de Josep Maria Subirachs tancarà de forma permanent el pròxim divendres 14 de desembre en el seu horari habitual. El dilluns següent, s'estrenaran les noves instal·lacions a primera hora, de tal forma que no deixaran d'oferir el servei cap dia.

Des de Mercadona destaquen que l'establiment del Vial de Cavet s'està construint amb millores de l'aïllament tèrmic i acústic, amb nous congeladors horitzontals més eficients energèticament, així com un sistema d'il·luminació LED automatitzat, de tal forma que es redueixi fins a un 40% el consum energètic.

El supermercat de Vilafortuny serà dels primers a incloure la nova zona de plats precuinats

El nou supermercat del Cavet serà un dels primers del Camp de Tarragona en incorporar la secció 'A Punt per Menjar'. Aquesta secció de menjars precuinats es va començar a implantar a Catalunya aquest 2019 i, de moment, a la província només hi ha un Mercadona que l'ofereixi, el de l'avinguda dels Països Catalans de Reus. Fonts de la companyia expliquen que, pròximament, incorporaran la secció de plats precuinats també els Mercadona de Via Augusta i de les Gavarres.

Secció de forn del nou model de botiga eficient de Mercadona. | Cedida

Des de la cadena de supermercats valenciana detallen que tota la plantilla actual del Mercadona de Vilafortuny es traslladarà al nou establiment i que, a més, s'incorporaran nous treballadors. El nombre d'empleats nous encara no s'ha definit, ja que actualment encara s'està treballant en la reestructuració de totes les seccions.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

I és que entre les novetats que hi haurà a partir del pròxim 16 de desembre, aquest supermercat comptarà amb un nou punt d'acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, i una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre d'altres. El nou establiment, situat davant del càmping Cambrils Park, comptarà amb dues alçades i un ampli aparcament per a vehicles.

"🚌 CAMBRILS: Viatges il·limitats amb bus tot l'any per 10 euros" "🛍❗Busquen lloc i dia per implantar un nou mercadet a Cambrils"