GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Aproven el projecte de pavimentació d'un tram del camí de la Mata de Salou

Les obres costaran poc més de 14.300 euros i s'actuarà a un total de 420 metres quadrats de superfície
Les obres del camí de la Mata de Salou costaran als voltants dels 14 mil euros | Google Maps

 

En la darrera Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Salou realitzada aquest passat dijous, es va aprovar el projecte per a la pavimentació d'un tram del camí de la Mata del municipi. Unes obres per continuar amb la millora dels camins rurals de Salou. En total, s'actuarà a un total de 420 metres quadrats de superfície i el cost de les obres serà de poc més de 14.300 euros. 

 

 

Millores en el camí de la Mata de Salou

El camí de la Mata, que s'inicia al Vial del Camí de Cavet, que uneix els municipis de Salou i Cambrils, i continua fins al carrer de Carles Roig, veurà com es millora el seu paviment. En el camí, el qual queda emplaçat en zona rústega i dona accés a diverses parcel·les agràries i a entrades i sortides de serveis del Càmping Sangulí, hi haurà una actuació de 105 metres. En aquests, actualment, estan formats per un paviment de terra, el qual presenta clots i esquerdes provocats per la pròpia escorrent de l'aigua de la pluja.

 

El projecte estudia la pavimentació d'un tram del mateix camí, iniciant-se a prop del Vial de Cavet i finalitza als 105 metres de distància. En resum, la superfície total que es tractarà és de 420 metres quadrats i el camí tindrà una amplada de 4 metres.

 

L'actuació que es pretén realitzar és el sanejat del terreny actual, fresat de l'extrem nord de l'actuació per tal de mantenir la rasant, l'aplicació del corresponent reg d'adherència i l'estesa d'una capa d'aglomerat asfàltic de 5 centímetres de gruix màxim. El pressupost d'execució puja a 14.326 euros i té un termini previst d'execució d'un mes. A banda, compta amb un ajut de 5.454 euros per part del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

Milloraran la pavimentació d'un tram del camí de la Mata de Salou | Cedida