Pere Granados exigeix a l'alcaldable de C's per Madrid que «es disculpi per ofendre a Salou»

El pròxim plenari del consistori salouenc debatrà una «moció en la qual es demana que Begoña Villacís es retracti de les seves declaracions»
Imatge d'arxiu de l'alcalde Salou, Pere Granados. | Gerard Recasens

 

La polèmica sobre les paraules de l'alcaldable de Ciutadans a Madrid, Begoña Villacís, en les quals menystenia el turisme de Salou titllant-lo de «turisme de borratxera», s'allarga. Aquest divendres, 22 de març, l'alcalde Salou, Pere Granados, ha fet un comunicat exigint a Villacís que «rectifiqui i es disculpi per afirmar que Salou no és un bon model de destinació turística».

 

 

Granados ha expressat, en una carta que ha enviat a la política madrilenya, «el malestar, i certa indignació i inquietud entre la població perquè es tracta d'una greu acusació que no només perjudica la bona imatge i el nom del nostre municipi, sinó que a més agreuja i menysprea als nostres professionals i als nostres visitants».

 

Pere Granados també ha avançat que «en el pròxim plenari del tres d'abril s'introduirà al debat una moció en la qual es demanarà que Begoña Villacís es retracti de les seves declaracions i sol·liciti les disculpes oportunes per l'ofensa al bon nom de Salou, del sector públic i privat on tants esforços s'uneixen en pro d'aconseguir una potència turística amb certificacions de qualitat».

 

Sergio del Campo matisa a Villacís

I pel que fa als companys de Ciutadans a Tarragona de l'alcaldable Villacís, ha sigut el cap de llista dels taronges al Congrés dels Diputats, Sergio del Campo, qui s'ha manifestat públicament. Del Campo ha assegurat que «coneguen a Begoña Villacís estic segur que feia referència al Saloufest i aquest tipus de turisme de borratxera que tant de mal ha fet als nostres municipis de la Costa Daurada. Salou enamora i ella ho sap».

 

 

 

Villacís ha aprofitat la piulada del seu company de files tarragoní per assegurar, també a Twitter, que «a Ciutadans apostem per un turisme de qualitat i no per aquells paquets que menystenen la imatge de llocs tan emblemàtics com Salou». L'encara regidora taronja a Salou, Miren Eskarne, ha declarat que «estava clar que Begoña Villacís parlava de tipus de turisme, no de municipis, però hi ha que no tenen mesura a l'hora d'intentar treure rèdit polític».

 

També et pot interessar: