Pere Granados, Damià Calvet i Pere Segura, en la inauguració de l'ampliació de la depuradora de Vila-seca i Salou.

«En un any podrem veure les màquines treballant»: Granados i Segura celebren el pas endavant de Hard Rock

Els alcaldes de Salou i Vila-seca valoren el desbloqueig de l'operació de compravenda dels terrenys per part de l'Incasòl

Els alcaldes de Salou i Vila-seca han celebrat l'acord assolit pel Govern de la Generalitat aquest dimarts 3 de març que suposa desbloquejar l'operació de compravenda dels terrenys del CRT on s'ha d'aixecar el macrocomplex turístic de Hard Rock. Un acord que ha arribat dos dies abans que finalitzés la pròrroga de la llicència de casino concedida a la multinacional perquè presenti tota la documentació.

Pere Granados: «D’aquí a un any podrem veure les màquines treballant i en aquest mandat veurem aquest projecte fet realitat»

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat el Govern per aquest acord i ha assegurat que «d’aquí a un any podrem veure les màquines treballant i en aquest mandat veurem aquest projecte fet realitat». D'altra banda, també ha disparat contra els grups polítics que, «de forma partidista i només amb la finalitat demagògica» s’hi havien posicionat en contra del projecte. «Hard Rock generarà molta economia i riquesa a Salou i al territori i també tindrem nous mercats turístics», ha considerat.

Per a Granados, el projecte de centre turístic integrat implicarà «un gran benefici per a Salou i pel territori, ja que obrirà 365 dies a l’any i serà un revulsiu perquè Salou faci un pas endavant cap a la desestacionalització». Així mateix, ha assegurat que des del consistori «estem treballant de valent perquè hi hagi una sostenibilitat econòmica per a les famílies, que puguin treballar durant tot l’any i no només de forma estacional».

Pere Segura: «L'acord és una fita més en el llarg camí que ens apropa a la meta desitjada»

El seu homòleg a Vila-seca, Pere Segura, també s'ha mostrat il·lusionat amb aquest pas endavant. «L'acord pres avui pel Govern és una fita més en el llarg camí que ens apropa a la meta desitjada del projecte de Hard Rock», ha expressat.


Comentaris