Pere Granados presenta el nou cartip脿s municipal de Salou pel mandat 2019-2023

El govern s'organitza en onze 脿rees de govern
L鈥檃lcalde de Salou signa nou Cartip脿s Municipal pel mandat 2019-2023 | cedida

 

Salou ja sap qui conforma el nou govern municipal. L鈥檃lcalde Pere Granados ha signat, aquest dimarts 18 de juny, quatre decrets relatius al nou Cartip脿s Municipal pel mandat 2019-2023. Amb aquests decrets, el govern municipal de Salou s鈥檕rganitza en onze 脿rees de govern; es nomenen els tinents d鈥檃lcalde i els membres de la Junta de Govern, i s鈥檃proven les delegacions de funcions als regidors i regidores que conformaran el govern municipal.

 

Granados assegura que 芦aquesta nova organitzaci贸 del govern i la distribuci贸 de funcions s'ha fet valorant les necessitats reals que la maquin脿ria pol铆tica i administrativa de l'Ajuntament ha d'atendre i sobretot amb vistes a poder gestionar les diverses mat猫ries d'acord amb els objectius pol铆tics marcats, amb prioritat de servir a les persones, per incrementar la seva qualitat de vida, el seu benestar i l'ocupaci贸; sense descuidar que la nostra promoci贸 de la economia i el turisme 茅s fonamental per assolir aquests objectius禄.

 

Onze 脿rees de govern

D鈥檃questa manera, el govern de Salou s鈥檕rganitza, doncs, en les 脿rees d鈥橝lcaldia; la de Promoci贸 Tur铆stica, Estrat猫gies, Projectes i Dinamitzaci贸 Tur铆stica (Patronat de Turisme); la de Serveis Generals; la de Noves Tecnologies; la d鈥橦isenda i Gesti贸 Econ貌mica; la de Gesti贸 del Territori; la de Dinamitzaci贸 Econ貌mica i Ocupaci贸; la de Seguretat i Mobilitat; la de Benestar i Serveis Socials; la de Serveis Educatius, Lleure i Esport; i la de Serveis Culturals i Relacions Ciutadanes.

 

Pel que fa al repartiment de delegacions, Jes煤s Barrag谩n, que tamb茅 ser脿 el segon tinent d鈥檃lcalde, dirigir脿 i gestionar脿 les 脿rees de Serveis Generals i la d鈥橦isenda i Gesti贸 Econ貌mica, aix铆 com la Regidoria de Dinamitzaci贸 i Servei d鈥橭cupaci贸 i Dinamitzaci贸 laboral.

 

Per la seva banda, Marc Montagut ser脿 el primer tinent d鈥檃lcalde i dirigir脿 i gestionar脿 l鈥脿rea de Gesti贸 del Territori. Pedro Madrona, sis猫 tinent d鈥檃lcalde, s鈥檈ncarregar脿 de les regidories de Control Executiu de Concessions i Contractes; de projectes Urbans i Platges; i de la Gent Gran.

 

H茅ctor Maiquez, el quart tinent d鈥檃lcalde, assumir脿 l鈥櫭爎ea de Dinamitzaci贸 Econ貌mica i Ocupaci贸 i les regidories de Sanitat i Salut P煤blica, i de Foment de l鈥橢sport. La tercera tinent d鈥檃lcalde, J煤lia G贸mez, dirigir脿 les 脿rees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat; de Serveis Educatius, Lleure i Esport; i la regidoria de la Dona.

 

Xavier Montal脿, cinqu猫 tinent d鈥檃lcalde, estar脿 al capdavant de les 脿rees de Benestar i Serveis Socials, i de Serveis Culturals i Relacions Ciutadanes. Finalment, la Junta de Govern Local estar脿 presidida per l鈥檃lcalde  formada pels sis regidors.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!