Trien la platja del Torn, a l'Hospitalet de l'Infant, com la 7a millor platja nudista del món

Segons un rànquing elaborat pel portal britànic especialitzat en viatges Globehunters
La platja del Torn de l'Hospitalet de l'Infant. | Rafael López-Monné. / Cedida

Les platges s'han convertit en destinacions molt ben valorades per a les persones que practiquen el naturisme. Llocs on relaxar-se i gaudir del sol i el mar amb la possibilitat de fer-ho sense roba. A la província de Tarragona hi ha una dotzena de platges nudistes i una d'elles ha estat seleccionada com una de les 10 millors de tot el món. Es tracta de la platja del Torn, a l'Hospitalet de l'Infant, que es troba en el lloc número 7 de millors destinacions per a nudistes que elabora el web britànic especialitzat en vacances Globehunters.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Un llistat elaborat en base a criteris com la seguretat, les hores de sol o el cost de l'allotjament

Aquest rànquing, basat en una sèrie de criteris com ara la seguretat, les hores de sol, la temperatura, l'amabilitat amb la comunitat LGBTQ o el preu mitjà de l'allotjament, inclou 45 platges d'Europa, Amèrica i Àfrica. D'aquestes, només set es troben a Espanya i el Torn és l'única en tot el litoral català, juntament amb la de la Mar Bella, a Barcelona (en la posició 28a).

El rànquing està encapçalat per la platja de Bolonia, a Càdis, que se situa per davant d'altres destinacions nudistes de Croàcia o Portugal. La de l'Hospitalet de l'Infant és la tercera millor posicionada a escala estatal i, respecte a la resta de platges del llistat, destaca especialment en els seus nivells de seguretat i en el preu de l'allotjament.

Aigües transparents i posidònia enmig d'un paisatge mediterrani de pinedes

La platja del Torn, reconeguda cada estiu amb la Bandera Blava per la seva qualitat, ha agafat renom internacional gràcies al seu caràcter natural i salvatge. Té una longitud de 1.600 metres i es troba aïllada de tot nucli urbà. A més de practicar el naturisme, el Torn compta amb alguns trets que la fan única a la Costa Daurada, com són les seves aigües transparents i els alguers de posidònia. Fora de l'aigua, les pinedes naturals i les zones rocoses li aporten un gran valor paisatgístic. Cal destacar, a més, que forma part de l'espai d’interès natural La Rojala-Platja del Torn.

"⛱ SALOU: Presenten el nou gerent del Patronat de Turisme" "🎵🎭 AGENDA: Un conte amb música en directe per a les famílies de Vila-seca"