GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mont-roig aprova una modificació de crèdit per tirar endavant el nou centre sociocultural

La redacció del projecte ja s’ha adjudicat a un despatx d’arquitectes i es començarà a treballar durant les pròximes setmanes
El Ple de l'Ajuntament de Mont-roig avui dimecres, 10 d'abril | Ajuntament de Mont-roig del Camp

 

 

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, al Baix Camp, ha aprovat durant el migdia d’avui dimecres, 10 d’abril, una modificació de crèdit per tal de complementar amb 600.000 euros més el pressupost per a la construcció d’un centre sociocultural al municipi.

 

Sumant-hi els 400.000 euros que ja hi havia, al consistori li queda ara una partida d’un milió d’euros, inclosa al pressupost 2019, i que servirà per a la construcció d’aquesta nova instal·lació. Amb el nou centre sociocultural, Mont-roig ampliarà els espais disponibles per dur-hi a terme activitats de caràcter cultural, social i festiu.

 

 

 

El centre, la casa de les entitats

Tal com han apuntat des del consistori, l’equipament també està pensat per a les entitats del municipi que actualment no tenen locals propis, perquè hi puguin desenvolupar, de forma efectiva, les seves activitats i actes. Alhora, el futur centre donarà resposta a les activitats de l’Ajuntament que actualment es fan al Pavelló, evitant les dificultats de coordinació amb l’agenda esportiva.

 

El projecte, concretament, preveu una superfície aproximada de 1.200 metres quadrats, en dues plantes, i una construcció en dues fases. En la primera, es construirà un auditori principal i despatxos per a entitats; en la segona, es podria ampliar la planta baixa per albergar-hi un espai per a la gent gran o alguna altra mena d’activitat.

 

La redacció del projecte ja està en marxa

L’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, ha explicat que la redacció del projecte s’ha adjudicat ja a un despatx d’arquitectes i es començarà a treballar durant les pròximes setmanes. L’Ajuntament, d'altra banda, preveu elaborar aquest nou centre consultant les entitats mont-rogenques que, evidentment, hauran de fer ús de les instal·lacions.

 

Al Ple, la modificació de crèdit s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups municipals menys el PDeCAT, que s’ha abstingut. La modificació, a més, preveu dotar de pressupost la compra del solar del casino, amb 67.000 euros; la compra de mobiliari urbà per un valor de 17.000 euros; la compra de contenidors, amb una partida de 38.000 euros; i 17.000 euros per amortitzar el deute, entre d’altres.