GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diverses furgonetes de la Policia Nacional, a Salou just abans de la Diada

El vídeo l'ha difós el diputat d'ERC al Congrés, Jordi Salvador

El diputat d'ERC per Tarragona al Congrés, Jordi Salvador, ha difós aquest diumenge, 9 de setembre, poc després de les dues del migdia, un vídeo en què es pot veure un destacat desplegament de la Policia Nacional en un transitat carrer de Salou. En les imatges, de poc menys de vint segons de durada, es poden veure fins a sis furgonetes del cos policial aturades al carril de circulació de la dreta de l'avinguda del batlle Pere Molas de la 'capital de la Costa Daurada'.

 

 

Les sis furgonetes estan situades en un dels carrers més concorreguts de Salou, i és que es tracta de la via d'entrada natural si es procedeix del nucli de Vila-seca —o, en el seu cas, de la sortida de l'autovia A-7— i molt a prop del parc temàtic PortAventura Park.

 

Sis furgonetes de la Policia Nacional, a Salou abans de la Diada de l'11 de setembre

Les sis furgonetes es trobaven aturades a davant de l'Hotel Belvedere de Salou, un dels establiments de la cadena Ohtels que, a finals de setembre passat, ja va acollir agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, just abans del referèndum de l'1 d'octubre.

 

Fa uns dies, amb l'aproximació de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebra aquest dimarts, 11 de setembre, el govern espanyol de Pedro Sánchez va anunciar el desplegament de 600 agents policials per tal de reforçar la seguretat. Es tracta de sis centenars d'agents antidisturbis del Cuerpo Nacional de Policía que, segons la versió que va donar el Ministeri de l'Interior, van arribar fa uns dies a territori català per tal de «donar suport a les tasques dels Mossos d'Esquadra».

 

Els agents s'afegeixen als 300 guàrdies civils que ja són a Catalunya i que s'hi quedaran fins el 15 d'octubre, durant les commemoracions de la Diada, el 20 de setembre, l'1 d'octubre i el 3 d'octubre. La conselleria d'Interior va afirmar fa uns dies que no tenia coneixement d'aquests desplegaments.