Imatge de l''skyline' de PortAventura

PortAventura tanca les portes fins al 30 d'octubre per les mesures per prevenció de la Covid-19

Ho han comunicat després que s'adoptessin les noves mesures excepcionals per contenir el virus

PortAventura World tanca les portes fins al 30 d'octubre. Així ho ha confirmat a la seva pàgina web després que les autoritats competents adoptessin les noves mesures excepcionals pel que fa a la contenció de la Covid-19. En aquest sentit, el tancament serà temporal i les instal·lacions del resort estaran clausurades des d'avui, 16 d'octubre, fins al 30 d'octubre quan acaben les restriccions.

Per aquest motiu, PortAventura World aplicarà totes les instruccions i recomanacions que resultin d'aquestes mesures, prenent les màximes precaucions i sempre en coordinació amb les autoritats sanitàries, ja que la salut i la seguretat dels clients, treballadors i col·laboradors és prioritat absoluta.

Amb motiu del tancament temporal, des de PortAventura es vol donar la màxima flexibilitat perquè es pugui gaudir d'un dia al parc d'atraccions o al resort. Per això es podrà modificar la reserva de l'hotel per qualsevol data fins al final de temporada 2020 o sol·licitar la cancel·lació. Si es té una entrada adquirida, encara que hi hagi data assignada, seran vàlides qualsevol dia fins a final de temporada.

Mesures especials Covid-19

Les mesures especials relacionades amb la Covid-19 que s'adoptaran a PortAventura World, amb un caràcter temporal i excepcional, per a la pròxima reobertura es poden modificar en funció de la normativa vigent i de les instruccions dictades.

En aquest sentit, els visitants només podran accedir a les instal·lacions si no estan en aïllament domiciliari, no mostren símptomes de coronavirus ni estan en període de quarantena en el moment de la visita.


Comentaris