ÚLTIMA HORA

Divendres agredolç a Tarragona: 18 morts per coronavirus, però 7 pacients reben l'alta

Premis a la millor tapa i la més original del GastroTour Salou 2019 al restaurant 'La Pasión'

La tapa del 'Lunnatic' s'endú la votació popular, mentre que el 'Mesón Restaurante Pa i Oli' ha estat reconegut amb el millor servei
Premi a la millor tapa del GastroTour Salou 2019 al restaurant 'La Pasión' | Ajuntament de Salou

 

L'Ajuntament de Salou ha lliurat els guardons als guanyadors del Gastrotour 2019, la ruta de tapes per excel·lència d'aquest municipi del Tarragonès. El restaurant la 'Pasión' n'ha estat el gran triomfador, amb el doble premi de millor tapa i tapa més original.

 

Aquest èxit rotund ha estat majoritàriament èxit del xef i ideòleg de la tapa, l'Arshak, que va crear tota una obra mestra gastronòmica a base de carn de boví, dolç de formatge, llimona i «el toc de la casa».

 

«Un toque de pasión» ha estat la millor tapa i la més original del Gastrotour 2019 | Gastrotour

 

D'altra banda, el segon premi a millor tapa, i la que ha comptat amb més votacions populars, ha estat el restaurant 'Lunnatic', amb una fresca focaccina, pot de xef d’ou i pop record de l’àvia, amb una «sorpresa apassionada». Mentre que el restaurant 'El Mesón Restaurante Pa i Oli', per la seva banda, pot presumir d'haver obtingut el premi al millor servei.

 

 

Salou referent gastronòmic

El matí d'aquest dimarts, 9 de juliol, els guanyadors han rebut els premis de la mà del mateix alcalde, Pere Granados i el regidor de Dinamització Econòmica del municipi, Hèctor Màiquez, acompanyats pel representant de Cervesa San Miguel, Francisco Soler, principal patrocinadora del Gastrotour.

 

Granados ha volgut agrair «el gran esforç i treball constant de tots els establiments participants, que permet situar Salou com a referent gastronòmic». Mentre que Hèctor Màiquez ha destacat «la bona acollida dels menús de tapes com a novetat d’enguany».

 

La vuitena edició del Gastrotour de Salou ha comptat amb 64 participants, destacant per la gran originalitat i qualitat de les degustacions que es van oferir entre el 17 i el 26 de maig.

 

L'Arshak i la Natalia, del Restaurant La Pasión, premis a millor tapa i tapa més original del Gastrotour 2019 | Ajuntament de Salou

 

Més notícies de la categoria Costa Daurada