INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Més de 70 voluntaris donaran vida als avantpassats del poble abandonat de Castelló aquest Halloween

La segona edició del 'Casterrorífic' torna entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre amb sessions per a adults i infants
Imatge del poble de Castelló, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

El poble abandonat de Castelló, al terme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, es prepara per rebre la segona edició del 'Casterrorífic', un espectacle «per passar por i reviure el passat del poble de Castelló». Castelló va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i actualment s’està reconstruint. Amb el 'Casterrorífic', en el marc de la celebració de Halloween, els avantpassats tornen al poble. L'organització d'aquest esdeveniment corre a càrrec de l’Associació Masia de Castelló, amb la col·laboració de Lo Tossalet i el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'acte està pensat per a tots els públics i hi haurà dos tipus de representacions, una per a adults i una altra per a un públic familiar. E 'Casterrorífic per a adults' s'hi oferirà del 31 d’octubre al 2 de novembre, de 19.30 a 22 hores, pensat per a persones a partir de 12 anys. L'altra versió per a tots els públics, 'el Petit Casterrorífic, està prevista per al 3 de novembre, de les 11 a les 14 hores. En aquest cas, podran assistir els infants de qualsevol edat, sempre que ho facin acompanyats d’un adult.

 

Una setantena de voluntaris en un recorregut de 30 minuts

Els participants podran veure un total de 16 escenes, representades per una setantena de voluntaris, que interpretaran el paper de diversos avantpassats que tornen a Castelló (leprosos, parteres, llenyataires, enterradors, forjadors, etc.) amb música ambiental i efectes especials. Distribuïts en grups, un guia els acompanyarà en aquest recorregut terrorífic, que tindrà una durada aproximada de 30 minuts.

 

Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web de l’Associació Masia de Castelló i també es podran adquirir a la taquilla de Castelló els mateixos dies de les representacions, 30 minuts abans de l’hora d’inici. El preu de les entrades al Casterrorífic per a adults és de 10 euros per persona i inclou un berenar calent. El preu de les entrades al Petit Casterrorífic és de 6 euros per persona i per als menors de 4 anys, l’entrada és gratuïta.

Més notícies de la categoria Costa Daurada