Un novembre per a la salut de les dones a Mont-roig del Camp

El programa Dones i Salut porta del 12 al 28 de novembre una dotzena de propostes amb tallers, concerts, obres de teatre i conferències per a totes les edats
Imatge d'arxiu de Mont-roig del Camp. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

 

El programa Dones i Salut, que impulsa la Regidoria de Cultura, Polítiques d’Igualtat i de la Dona de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, oferirà del 12 al 28 de novembre una dotzena d’actes (tallers, concerts, teatre i conferències) amb l’objectiu de millorar la salut de les dones del municipi, amb activitats dirigides de forma específica per segments d’edat. El programa complet es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La primera d’aquestes activitats es realitzarà el dimarts 12 de novembre, al Centre Polivalent de Miami Platja, amb la presentació de la nova entitat de dones de Miami Platja, anomenada El Jardín de Violeta, en un acte que comptarà amb la cantant Maria Jacobs com a convidada especial.

 

Funcions teatrals i monòlegs en clau d'humor

Posteriorment tindran lloc diversos espectacles, com ara funcions teatrals i monòlegs, que s’allargaran fins el dia 28 de novembre i posaran la clau d’humor al programa de Dones i Salut d’aquest any. Els dies 13 i 20 de novembre la companyia La Boia Teatre realitzarà a les biblioteques municipals l’espectacle infantil 'La veritat de les princeses'.

 

A més, el dia 16 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja està programat el monòleg per públic adult 'Ai cony!', a càrrec de la companyia Teatre de Maleta, que pretén donar veu a les emocions i inquietuds de les dones del segle XXI; i el dia 24 de novembre l’espectacle 'La princesa en texans', de la Companyia Sgratta, arribarà al Centre Cultural Església Vella.

Imatge de la portada del programa Dones i Salut de Mont-roig del Camp. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

 

El diumenge 17 de novembre arribarà també al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig el concert 'Dona Respira Música', amb el duet CoverH, i el taller de Remeis naturals de tardor, a càrrec de la Silvestrina, que ensenyarà com utilitzar les plantes de tardor per elaborar remeis naturals. El dia 25 de novembre, Gustavo Polistena i Raquel Duque impartiran dos tallers de defensa personal per a dones al Centre Polivalent de Miami Platja i al Casal de Joves K1 de Mont-roig, respectivament.

 

Finalment, es faran dues xerrades sobre cicle menstrual a càrrec de Fanny Ulldemolins, amb l’objectiu d’acabar amb els tabús relacionats amb aquest tema, i es llegirà el Manifest per l’eliminació de la violència envers les dones, el dilluns 25 de novembre a les dotze del migdia davant les oficines municipals de Miami Platja i una hora més tard davant de les oficines municipals de Mont-roig.

"🚍 CAMBRILS: Ja es coneixen els premiats en la campanya «Viatja i guanya»" "📸 AGENDA: Les millors fotografies de l'esport, a la Torre Vella de Salou"