Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es preparen pel Dia Internacional de les Dones

Del 4 al 22 de març se celebraran diferents activitats commemoratives a càrrec de l'Ajuntament i de diverses entitats locals

Per tal de commemorar aquest dia mundialment reconegut,  les regidories de Cultura, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Campus Extens de la URV del municipi, l’entitat local Les Violetes i els mitjans de comunicació locals han desenvolupat un programa d'actes per tal de fer ressò de les jornades i, un any més, involucrar a la ciutadania en un acte de conscienciació. Aquest tindrà lloc del 4 al 22 de març.

Cal puntualitzar que  del 4 al 10 de març, les façanes de Ca la Torre de Vandellòs i del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet s'il·luminaran del color principal i característic de la jornada, el lila. D'altra banda, del 25 de febrer al 8 de març, els alumnes de 1r, 2n i 3r de l'ESO rebran unes tutories a càrrec de l'equip de la Regidoria de Joventut  sobre els inicis i per quès de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Dilluns 4 de març

— 19.15 hores.'Dansant l’energia: sessió de dansa del ventre, dansa lliure, cos i moviment'. Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.

Dimarts 5 de març

— 17.30 hores. Taller de pancartes 'Do it yourself'.  Espai Jove de l'Hospitalet de l'Infant.

— 19.15 hores. Lectura institucional del manifest i conferència 'Dones a la Guerra Civil'.  Sala Dedalts de Ca la Torre de Vandellòs.

Dimecres 6 de març

— 18.00 hores. Lectura  institucional del manifest.  Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.

— Posteriorment, conferència 'Noves masculinitats'.  Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.

Dijous 7 de març

— 19.00 hores. Projecció de la pel·lícula 'Carmen y Lola'.  Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant.

Divendres 8 de març

— 12.45 hores. Penjada de missatges del 8M.  Pati de l'INS Berenguer d'Entença.

— 18.00 hores.  Projecció de la pel·lícula 'Carmen y Lola'.  Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant.

— Taula rodona sobre 'La dona i l'esport' a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant.

Dissabte 9 de març

— 12.00 hores. Masterclass zum-va. Piscina Municipal Coberta.

Diumenge 10 de març

— 18.00 hores. 'Només una vegada'. Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant.

Divendres 22 de març

— 18.00 hores. Sessió de conta contes 'La princesa i el pirata'. Biblioteca de Vandellòs.