L'alcalde de Salou, Pere Granados, demana la readaptació de les campanyes turístiques a la nova conjuntura

El batlle salouenc ha fet la proposta durant la reunió extraordinària de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes, celebrada aquest divendres de manera telemàtica

L’alcalde de SalouPere Granados, va participar aquest divendres, a través de videoconferència, en una reunió extraordinària de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes, que va comptar amb la participació de la secretària d'estat de Turisme, Isabel Oliver, i un centenar de representants de ciutats i municipis de la geografia espanyola.

 

 

Durant la trobada, el batlle salouenc va demanar «la derogació de la regla de la despesa i la readaptació del programa Destinació Turística Intel·ligent (DTI), a la nova conjuntura i a les noves i diferents preferències dels turistes». Granados va destacar «la importància, ara més que mai, de coordinar esforços per tal de reorientar les campanyes turístiques i promocionals, ja que la nova conjuntura social ens planteja nous reptes». Per això, «hem de treballar per tal de replantejar noves estratègies, en tots els sentits, i ho hem de fer de la mà de totes les administracions», va assegurar l'alcalde de Salou.