Ciutadans proposa «atreure estudis de postgrau a Salou per desestacionalitzar el turisme»

L'alcaldable taronja, Pere Lluís Huguet, considera que, amb aquesta proposta, «s'omplirien els llits buits que hi ha a Salou a l'hivern»
Reyes Pino i Pere Lluís Huguet, números u i dos de la llista de Ciutadans a Salou, durant la presentació de les seves propostes en l'àmbit de política turística. | Cedida

 

La campanya electoral de cara a les eleccions municipals d'aquest diumenge, 26 de maig, encara la seva recta final i els candidats aprofiten totes les oportunitats per presentar les seves propostes. Aquest dimarts, 21 de maig, Pere Lluís Huguet, alcaldable de Ciutadans per Salou, i Reyes Pino, número dos de la llista, han presentat les propostes dels taronges en l'àmbit de polítiques turístiques. 

ENQUESTA: A qui votaràs a les eleccions municipals del 26 de maig a Salou? Clica aquí per votar!

La voluntat d'Huguet, traduïda, és «omplir els llits buits que hi ha a Salou a l'hivern». I la proposta per ampliar la temporada turística consisteix a «atreure estudis de postgrau al municipi. Salou té la planta hotelera suficient per acollir diferents cursos creant, d'aquesta manera, llocs de treball». 

Segons l'alcaldable taronja, «hem mantingut converses amb diferents universitats privades interessades en aquest projecte. Lamentem que l'actual equip de govern hagi rebutjat diverses ofertes que han rebut en aquest sentit». Així mateix, des de Ciutadans han detallat que «apostem perquè el Club Nàutic de Salou sigui el centre on s'imparteixin els estudis d'Educació Física de Catalunya en vela lleugera, aprofitant que el club ja té una escola i diversos equips que competeixen al més alt nivell en aquesta especialitat».

«Celebrem que els partits puguem confrontar idees»

Pere Lluís Huguet, cap de llista de Ciutadans per Salou, també s'ha referit, mentre presentava les propostes en política turística, al debat electoral organitzat demà dimecres, 22 de maig, per dues entitats, Rotary Salou i l'associació Shopping Salou, al Club Nàutic del municipi. 

«Celebrem que finalment els diferents partits puguem confrontar idees, perquè d'aquesta manera els ciutadans sabran què proposa cada formació» i ha lamentat que «l'actual alcalde Pere Granados s'hagi negat a participar en altres debats».

També et pot interessar:

"🐕CAMBRILS: Policies de paisà per vigilar els propietaris de gossos" "🔴ÚLTIMA HORA: Greus novetats sobre el conductor de l'atropellament mortal a la Pineda"