Quatre ferits en un accident a Cambrils amb quatre vehicles implicats

La topada ha tingut lloc a l'autovia A-7 i fins al lloc s'hi han desplaçat ambulàncies i els Mossos d'Esquadra | Tots els ferits han resultat lleus
Quatre persones han resultat ferides en un accident múltiple a l'A-7 a Cambrils. | Laia Solanellas

 

Quatre persones han resultat ferides lleus en un accident múltiple a l'A-7, a Cambrils. Els fets han tingut lloc aquest dissabte al migdia al punt quilomètric 1.147 i en la topada s'hi han vist implicats quatre vehicles, que han col·lidit per encalç. Fins al lloc s'hi han desplaçat diverses ambulàncies i patrulles dels Mossos d'Esquadra. Una de les persones que ha patit l'accident ha alertat als serveis d'emergència. 

Quatre ferits a Cambrils en un accident múltiple

Quatre persones s'han vist implicades aquest matí en un accident múltiple a Cambrils. Quatre vehicles han topat per encalç al quilòmetre 1.147 de l'autovia A-7. El resultat han estat quatre ferits lleus. Després del xoc, un dels vehicles a trucat als serveis d'emergència. Fins al lloc s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles, el Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers, tot i que aquests últims no han hagut d'actuar. 

També et pot interessar: 

"🎼 REPORTATGE: 40 anys de vida del Conservatori de Música de Vila-seca" "🍷Inauguren la 10a edició de la fira 'Cambrils, entrada al País del Vi'"